Bildirim
ekran kartımda sorun var
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartının ramleri ısıdan dolayı sıkıntı yaratıyor galiba garantisi varsa gönderin -
bu ekran akrtım saten garentiden geldi pc ciye götürmüştüm r7 370 vardı yandı garantiye yolladı adm bunu gönderdiler ve garanti belgeside yok elimde adam vermedi 2. kez garantiye giderse alırlarmı -
birde kart elime geçtiginden beri böyle 334 düşrdügümden beri ekran gitmiyor bu 334 cok performans kaybına neden olurmu -
bilgisayarcı muhtemelen size bir oyun oynamış gibi
şimdiki ekran kartı ne
sıfır kapalı kutu gelmedi mi size bu değişimden size geldiyse öyle olmak zorunda ama bilgisayarcı sizi kazıkladıysa elindekini verdiyse vurun kafasına ilk aldığınız ekran kartını garantisi bitene kadar bunun da garantisi geçerlidir -
sistemdeki donanimlarin ne ve guc kaynagin kac watt, psu yetmiyordur diye tahmin ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kutusu varyeni ama adam anlamıyor tahminimce cünkü bnm eski monitörüm vga ydı kart dvı diye olmaz dedi sana başka kart vereyim bu garantiden gelen kartı bana ver demişti verdigi kartta düşük kart aklınca kazıklıcaktı dönüşştürücü almıştım sonra kullandım kartı ama ekran gidiyordu işte bende monitörden sanmıştım eski monitör diye şimdi onuda degiştirdin sonradan anladım bu bellek hızından oldugnu düşürdüm ve ekran artık gitmiyor ama yani sorun cıkarmı karta zarar gelirmi böyle kullansam ekran kartı ısısı gayet iyi 70 i geçmedi bile -
psu 700 watt diyor ama markası aaerocol mu öyle bişi 80 plus birde ekstra güç kablosu yok kartın bazı rx 460 larda varmış sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Sefabayrakk
psu 700 watt diyor ama markası aaerocol mu öyle bişi 80 plus birde ekstra güç kablosu yok kartın bazı rx 460 larda varmış sanırım
afterburner kullandıysan bazen açmasanda işliyor gpu frekanslarına daha önce yaptığın denemeler falan olduysa sistemde bugda kalmış olabilir komple kaldır kaldırırken remove user settingse de evet de tekrar bi bakmanı öneririm öyle her ne kadar ufak bi ihtimalde olsa dene yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X