Şimdi Ara

Ekran Kartım Yeni Anakarta Uyarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Radeon HD7700 2GB DDR3 Ekran kartım var yeni toplayacağım sistemde MSI B150 Gaming M3 Intel B150 LGA1151 DDR4-2133 MHz Anakart kullanmayı düşünüyorum

Ekran kartım DDR3 Anakart DDR4 uyumlu olur mu? Sıkıntı yaşarmıyım?

• sıkıntı olmaz insanlar ddr2 anakartta ddr5 ekran karti kullaniyor sistem rami ile ekran karti raminin alakasi yoktur uyum diye bir sey olmaz ramden.ekran karti pcie 2.0 3.0 buna gore anakarta uyumlu olur.uyumlu olmamasi nadir durumdur anakartin 2004 model filan olmasi gerekir pcie 1.0a, boyle anakarta ekran karti son model olursa sorun olabiliyor ama kim pentium4 sisteme pcie 3.0 ekran karti takar?sen tersini soruyorsun yeni anakarta biraz eski ekran karti ama eski degil o kart birincisi, yeni anakarta milattan kalma pcie ekran karti takabilirsin ikincisi.problem anakartin eski olmasi durumunda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necdi45

AMD Radeon HD7700 2GB DDR3 Ekran kartım var yeni toplayacağım sistemde MSI B150 Gaming M3 Intel B150 LGA1151 DDR4-2133 MHz Anakart kullanmayı düşünüyorum

Ekran kartım DDR3 Anakart DDR4 uyumlu olur mu? Sıkıntı yaşarmıyım?

Sorun olmaz. pcı express slotu nede olsa.
  • teşekkür ederim arkadaşlar bütçeden dolayı bu ekran kartı ile idare etmem gerekecek bi süre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.