Şimdi Ara

Ekran kartım yanmış mı bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı kullanırken ekran bi anda saçma sapan karışmaya başladı üstüste binen görüntüler renklerin aşırılaşması ve sonrada yavaş yavaş silikleşerek karardı, sonra bilgisayarı kapadım tekrar açmaya çalıştığımda ekran gelmiyordu ama bilgisayarın çalıştığını anlıyordum fan dönüyordu işlem ışıkları işlemcinin çalıştığı yönünde sinyal veriyordu fakat ekran kapkaraydı bende açtım bilgisayarı anakartı söktüm bu durumla karşılaştım. Anakarta birleşik olan ATİ ekran kartımın üstündeki termal jeli silince gördüm ki parlak olması gereken tabakanın bir kısmı bulanık, bu ekran jartımın yandığının mı göstergesi?
     Ekran kartım yanmış mı bakabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onboardda çalıştır once kardeş. Çalışıyorsa Sorun Ekran Kartındandır.
  • o resimde gösterdiği zaten onboard
  • harici bi ekran kartı bulup takıp çalıştırmayı denermisin,onboard grafik birimi arızalanmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

harici bi ekran kartı bulup takıp çalıştırmayı denermisin,onboard grafik birimi arızalanmış olabilir

Farketmedın hocam. Evet dedıgınız gıbı Baska bır ekran kartı ıle denemelı.
  • Yüksek ihtimal yanmış, koklarsan yanık kablo benzeri bir koku alırsın. Dikkat edersen chipin çevresinde de var atmalar. Ucuz yollu harici kart alıp onla devam et.

• bikızılderili kullanıcısına yanıt
    O jel değildir.jel dediğin termal macundur.
    O olmazsa çip üzerindeki ısıyı metale aktaramaz.aktaramazsa da yanar.
    Sakın termal macun olmadan ki sildiysen yeniden sürmeden çalıştırma.elindeki anakarttan da olursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.