Şimdi Ara

Ekran Kartım Mavi Ekran'a Sürüklüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Casper bilgisayarım var ve sorunsuz 3 sene olmuştur alalı yada 4 sene 2010 da almıştım. İçinde ATI Radeon HD4600 Serisi ekran kartı var ve şimdi yeni sorunlar çıkarıyor. Geçen sene oynadığım Skyrim kasmadan oynuyordum ve belli bir zamandan sonra kasmaya başlıyor ve bilgisayar kapanıyor mavi ekran geliyor ''technical error'' diyormuş.

Böyle sorun olurken tabi ben evde değildim abimin anlattığını yazıyorum. League of Legends'i sorunsuz oynarken şimdi belli süre sonra kasıyor yada açılmıyor veyahut kapanıyor. Sizce sorun ne olabilir? Ekran kartı acaba yerine takılı değil mi? Yada benim görüşüm fan bozulmuş olabilir mi?

• Her hangi bir bilgi yok mu?
  • 3 Yıldır Temizlik Yapılmadıysa Normal Ekran Kartı , işlemci Fanlarını Temizleyin Ve Macunları Yenileyin Donma Sorunu Kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba nasıl yapacağım? Bir kaynak var mı?
  • Bende de hd 4650 serisi var ve 4 aydır benzer sorunlarla boğuşuyordum. Bluescreenview diye bir program var, onu çalıştırınca sana bilgisayarın ne hatası verdiğini söyler, o hatayı internette arattırıp cevabını bulabilirsin.

Hata eğer atikmpag.sys ise işletim sistemin 32 bitliktir ve 64 bite geçersen sorunun çözülür, atikmdag.sys ise bu defa da 32 bite geç..
  • Mavi ekran hatası sizce ne olabilir? Birde fanı ittirince dönüyor yan kapağını açtım. Arada ekran kartı fanı duruyor.
    1. Dosya da normal mavi ekran oldu.
    2. Dosya da ekranda ki renkler karıştı dalgalı titrek renkler çıktı sabit durdu birkaç saniye sonra yeniden başlattı.
    Dropbox Mavi Ekran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.