Bildirim
Ekran kartım çok ses yapıyor !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fan hızına bak yüzde kaç ile dönüyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Far-Cry
Fan hızına bak yüzde kaç ile dönüyor?
Hangi programla ve O.C yapmak istiyorum en güzel değerler nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: John Soap
quote:
Hangi programla ve O.C yapmak istiyorum en güzel değerler nedir ?
MSI Afterburner programı ile Overlock yapabilirsiniz. Aynı programlar fan hızınızı da sıcaklığa göre ayarlayabilirsiniz. Lakin default ayarında bile o ekran kartı çok rahatsız edecek şekilde ses yapmaması gerekiyor yada sizin kulaklarının çok iyi duyuyor
-
Rivatuner programı var nVidia kartlar için, ayrıca overclock rehberlerini kesinlikle araştır, donanım hakkında bilgi sahibi değilsen hiç bulaşma. -
quote:
Rivatuner programı var nVidia kartlar için, ayrıca overclock rehberlerini kesinlikle araştır, donanım hakkında bilgi sahibi değilsen hiç bulaşma.
Tamamdır üstad şuan Overclock'luk bişey yok yani -
quote:
Orijinalden alıntı: t3
quote:
Orijinalden alıntı: John Soap
quote:
Hangi programla ve O.C yapmak istiyorum en güzel değerler nedir ?
MSI Afterburner programı ile Overlock yapabilirsiniz. Aynı programlar fan hızınızı da sıcaklığa göre ayarlayabilirsiniz. Lakin default ayarında bile o ekran kartı çok rahatsız edecek şekilde ses yapmaması gerekiyor yada sizin kulaklarının çok iyi duyuyor
Ya aşırı değil ama ben çok sessizlik isterdim yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Soap -- 16 Şubat 2012; 10:29:00 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X