Şimdi Ara

Ekran Kartım 4 GB Oyunlarda 1 GB Gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz saçma olabilir şimdi açıklayacağım.

Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 4863 MB

Ayrılmış Video Belleği : 1024

Sistem Video Belleği : 0 MB

Paylaşılan Sistem Belleği : 3839

Şuanda anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Oyunlarda 1024 GB gözüküyor. Ben ''Paylaşılan Sistem Belleği'' indeki (neredeyse) 4GB'tın 1 GB'tını ''Ayrılmış Video Belleği'' ne koymak,vermek vs. istiyorum.Bu mümkün müdür ? Ve de bu sonuçtan bir soru daha çıkardım. Bu durumda benim ekran kartım kaç GB ? (başlıkta 4 GB yazdım ama olmayabilirde)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Zaten dxdiag'dan bakmadım.

Masaüstü sağ tık - Ekran çözünürlüğü - gelişmiş ayarlar

dan girdim baktım. Windows 7 kullanıyorum.

Bu linke tıklayıp standart version'a daha sonra herhangi bir bayrağa basın, indirme başlar. Daha sonra GPU-z'nin ss'sini buraya gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 5 Ağustos 2017; 11:43:22 >
    Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
  • Ramlerden ekran kartına bellek takviyesi yapıyor sistem. Ekran kartın 1gb aslında. Ama bunu gerçek 4gb olarak düşünme. 1gb olarak çalışır diğer 3gb yardımcı olur.

Orijinalden alıntı: zivolder

Ramlerden ekran kartına bellek takviyesi yapıyor sistem. Ekran kartın 1gb aslında. Ama bunu gerçek 4gb olarak düşünme. 1gb olarak çalışır diğer 3gb yardımcı olur.

Olayın açıklaması budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bleksoa B kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.