Şimdi Ara

Ekran kartı Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel G3250 işlemci - Asus H81 Anakart - Gaming kasa 160 gb 7200 Rpm Hdd sistemim bu ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum. şunada bulduklarım gtx470 - gtx550 - bu ekran kartları nasıldır.

• guc kaynagin nedir buldugun kartlar kotu psularda calisacak cinsten degil.
  • şunada psu 300 watt ekran kartı ile birlikte 500 watt almayı düşünüyorum (zalman veya corsair düşünüyorum)
  • gtx470 icin nvidia 550w onermis sitesinde.kac para ki bu kartlar daha yeni sistem kartlara paran mi yetmiyor bunlar guclu filan diye mi istiyorsun?gtx650 ti, gtx660 alsan daha iyi olmaz mi?
  • İlk başta aklımda gtx750tı vardı + i5 işlemci alıcaktım. Sonra aracımda masraf çıktı muayneye gidicek kartlar felan da var o yüzden beni şunada idare edicek bi kart alıcam fiyatı 160 tl buldum iyimi sizce
  • gtx470'e mi 160 diyorlar?6850 vermiyorlar sanirim o paraya 470 daha guclu iyi guzel hos ama dedigim gibi 550w onermis nvidia.karti ucuz alacam derken 550-600 psu alacaksin onu da masraf maliyete dahil et.gtx750 ti alsan belki guc kaynagi almayacaksin.degisir guc kaynagina gore elindekine yeter diye garanti veremem denemen lazim ama psu isini de dikkate al diye soyluyorum.
  • R7 250
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Radeon x800 Serisi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.