Şimdi Ara

EKRAN KARTI YERİ YARDIM !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylerhttp://m1307.hizliresim.com/1c/t/qs1px.jpg burdaki anakartta ekran kartı nereye takılıor 3 tane beyaz var bide 1 tane kahverengi var ? :D

• o dediğin yerlere ram takılır kasanın arkasında en alta bak orda 3 4 tane ızgara şeklinde bişi olacak orayı kır orayada kartı montala tamamdır ama en iyisi git bilgisayarcıya yaptır
  • Kahverengine takılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer vural

o dediğin yerlere ram takılır kasanın arkasında en alta bak orda 3 4 tane ızgara şeklinde bişi olacak orayı kır orayada kartı montala tamamdır ama en iyisi git bilgisayarcıya yaptır
    ekran kartının driverlerini kurmayı unutma oyun açılmaz
  • quote:

o dediğin yerlere ram takılır kasanın arkasında en alta bak orda 3 4 tane ızgara şeklinde bişi olacak orayı kır orayada kartı montala tamamdır ama en iyisi git bilgisayarcıya yaptır

kasanın yapısını çözemedin galiba? en üstteki pci e alttakiler pci yuvası.
  • nasıl pci iyide agp 8x yazıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emstad

nasıl pci iyide agp 8x yazıor

yuva boyutlarına bakmadım, haklısın agp olabilir aldığın ekran kartı agp değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok daha ekran kartı almadım alacam benim dikkatimi çeken agp mi yoksa pci mi kahverengi var bide 3 tane beyaz var anlamadım :D
  • quote:

nasıl pci iyide agp 8x yazıor
    kahverengı soket agp ekran kartı soketı oraya takılır eskı s478 sıstemın var p4 tur ıslemcısı muhtemelen
  • *666* kullanıcısına yanıt
    peki 3 beyaz ne oluyor
  • beyaz olanlar PCI slotlar (pcı-express degıl ) ses kartı tv kartı falan takılır
  • emstad E kullanıcısına yanıt
    ses kartı, enthernet kartı vb şeyler oraya takılır
  • DuffyDuck205 kullanıcısına yanıt
    pci ekran kartı alsam boşamı gidecek şimdi :D
  • quote:

yani benim demek istedğim o 3 beyaza ekran kartı takılmaz pci ?
  • emstad E kullanıcısına yanıt
    bütçeniz varsa yeni pc alın hatta bütcenizi söyleyin sizin için sistem önerelim. agp çok hemde çok eskide kaldı
    edit: evet o 3 tane beyaza ekran kartı takılmaz. hem zaten agp kartı bulmanız artık çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuffyDuck205 -- 25 Temmuz 2013; 17:55:07 >
  • quote:

agp ekran kartı alman lazım pcı expressler ssıtemıne uymaz
  • quote:

ram mi takılıyor ?
  • quote:

Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz ne RAM i ne saçmalıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuffyDuck205

bütçeniz varsa yeni pc alın hatta bütcenizi söyleyin sizin için sistem önerelim. agp çok hemde çok eskide kaldı
    edit: evet o 3 tane beyaza ekran kartı takılmaz. hem zaten agp kartı bulmanız artık çok zor
    anca ekran kartı alacak bütçe var ya yeni pc almaya bütçem yok :D
  • quote:

anca ekran kartı alacak bütçe var ya yeni pc almaya bütçem yok :D

Alıntıları Göster
    http://www.netsiparis.com/axle-fx5500-128bit-256mb-vga-dvi-agp_p12801383002 bunu al ozaman sıstemıne uyar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.