CPU Türü QuadCore Intel Core i5-760, 3300 MHz (25 x 132)
PCI-E 2.0 x16 port #0
Bide son olarak 256 bit ekran kartını destekler mi anakartım onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden herkese teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: fethican149
merhaba arkadaşlar bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Anakart Adı Intel Peter Cove DH55PJ
PCI-E 2.0 x16 port #0
Bide son olarak 256 bit ekran kartını destekler mi anakartım onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
anakart 256 bit destekler ama güç kaynagın ne kadar onuda yazaydın onun desteklemesi önemli
Bütçeniz ve güç kaynağınızı söylerseniz yardımcı olabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: fethican149 Bide son olarak 256 bit ekran kartını destekler mi anakartım onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
280X'e kadar yolu var.İşlemciniz izin veriyor.Belki 280X'te önemsenmeyecek kadar darboğaz olabilir ama dert değil.Güç kaynağına ve bütçenize göre öneride bulunabiliriz.Limitiniz 280X...
quote:
Orijinalden alıntı: crysef
quote:
Orijinalden alıntı: fethican149
merhaba arkadaşlar bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Anakart Adı Intel Peter Cove DH55PJ
PCI-E 2.0 x16 port #0
anakart 256 bit destekler ama güç kaynagın ne kadar onuda yazaydın onun desteklemesi önemli
güç kaynağımı nerden öğrenebileceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız onuda söyleyebilirim
Kasanın kapağını açıp güç kaynağının fotoğrafını çekseniz yeterlidir.