Şimdi Ara

Ekran kartı VGA girişi sinyal vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bir sistem topladım sistemde ekran kartı Geforce Gt1030. En ayrıntısına kadar kısaca özetleyeyim. Aldığım Monitörde HDMI giriş yok sadece VGA girişi var. Ekran kartında ise HDMI ve DVI girişi var VGA yok. Mecburen VGA DVI dönüştürücü alıp taktım ama sinyal gelmedi. Bende eyvah ekran kartında mı sorun var diyerekten gittim TV nin HDMI girişinden denedim açıldı. Sonra gittim dönüştürücü ve kabloyu götürüp bunlardan biri veya ikisi bozuk diye denettirdim. Dönüştürücüyü denedi çalışınca yeni VGA kablosu alıp taktım ilk açıldı. Sonra tekrar gitti. Ve ekran gidip gelmeye başladı bu şekilde 1-2 ay kullandım. Monitörün bozuk olduğunu düşündüm yenisini alana kadar idare edeyim dedim. Bugün komple gitti. Dedim aha monitör gitti sonra TV ye baktım TV de VGA girişi varmış. Bende aynı Monitöre bağladığım gibi dönüştürücü ile birlikte TV ye bağladım açılmadı yine sinyal yok. HDMI önceden denediğim gibi denedim çalıştı. Bu durumda ya ekran kartının DVI girişinde problem var ya da başka bir sorun var. Kabloyu falan oynatınca eskiden gelirdi şimdi gelmiyor. VGA DVI dönüştürücü yerine VGA HDMI dönüştürücü alsam sorun düzelir mi. Çok param yok lütfen bu sorunu en sıkıntısız şekilde çözmeme yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuhAdaMl -- 2 Aralık 2020; 14:9:45 >

• Bu sorun herkesin başına geliyor, sorun yazılımsal gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapabilirim, VGD DVI yerine VGA HDMI dönüştürücü alsam sorun çözülür mü? Veya farklı bir şey mi yapmam gerek?
  • Koca forumda 1 kişi bile bir çözüm önerisi sunmadı herkese teşekkür ediyorum. Sorun tam olarak nedir bulamadım ama VGA DVI dönüştürücü yerine HDMI VGA dönüştürücü taktım. Düzeldi, ekran geldi çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuhAdaMl -- 2 Aralık 2020; 16:25:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Bozuk Görüntü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.