Şimdi Ara

Ekran kartı ve FPS faciası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş sabah sabah ana avrat sövdürdüler ya bana bu çöp ekran kartı herneyse ets 2 de fps sorunu yaşıyordum gpu kullanımı %100 olmasına rağmen fps 10 falandı ısıda bayağı düşüktü yani normal değildi sonra ets bıraktım dirt rally aldım ulan bundada aynı sorun olmasınmı bunda fps biraz daha yüksekti ama soldaki grafikler videodakiyle gene aynıydı gpu yine ısınmıyordu ulan sabah sabah sinirlerim zıplamasınmı bunu görünce ekran kartını söktüm taktım gene aynı arkadaş cpu kullanımı darboğaz seviyesindede değildi gpu sanki harıl harıl çalışıyor ama hiç ısınmıyor fps dede iş yok bu sorunu nasıl düzeltebilirim diğer oyunlarda hiçbir sorunum yok ekran kartı gayet normal ısınıyor ve fps de çok iyi ama bu 2 oyunda bu aptal sorunu yaşıyorum

ETS 2 videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=hdekFb2lmrI

Dirt Rally den SS

Ekran kartı ve FPS faciası

r7 260x
    4 gb ram
    i3 540
    1360x768
    w8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 11 Kasım 2015; 11:31:07 >

• Hangi driverı kullanıyorsunuz ?
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    15.11 denen driveri şuan 15.7.1 e dönüyorum çözülür herhalde
  • Büyük ihtimal çözülecektir
    aylar önce bu oyunun korsanını oynarkende gene aynı bela vardı ets 2 dede vardı 15.7.1 yüklediğimde çözülmüştü ama o zamanlar bilgisayara reset attıkça geçerdi yeni yeni sakinleşiyorum umarım çözülsün
    problem çözülmedi hala aynı
  • Temiz bir sistem kurup tekrar driver kurup dener misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS 3 EKRAN KARTI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    temiz w10 kurulumu yaptık gene aynı sorun var demekki sorunun kaynağı bu çöp ekran kartında steam bıktı zaten iade almaktan benden yinemi iade peşinde koşacağım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 11 Kasım 2015; 16:04:17 >
  • Amd, kağıt üstünde daha hızlı gözükse de Nvidia'nın sunduğu sürücü desteğini sunamaz, başın ağrır derken insanlar boşuna söylemiyor bunu.

Dikkat et, söyleyen herkesin Amd kartlarla bir deneyimi var. Fanboyluktan yapmıyor çoğu.
  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt
    e ne yapalım yani onlara aylar önce korsanını oynarkende oluyordu ara sıra bilgisayara reset atınca geçiyordu 60 fps de rahat rahat oynuyordum şimdi sorun hiç düzelmiyor
  • cloth crowd mirror ayarlarını kapattım fps 30-38 arası oldu full ağaçlı yerde
  • Ben sektörde çalışırken döneminin(eski dönem de değil) en hızlı ve en pahalı 2 Amd kartını inceleme için yollamışlardı, inceleme sonrası bize bırakacaklardı.

Format attım, driver kurdum, temiz kurulum yaptım ama bazı oyunlar yağ gibiyken, bazı oyunlar sorunluydu. Hiçbir sorun yokken bir oyunda texture'lar birbirine geçiyordu ya da kayboluyordu vs. Şunu yapın, bunu yapın, güncelleme yapın şudur budur dediler, zaten bilgisayar bölümü çıkışlıyım çok tamir işi yaptım. En sonunda sinirlenip Nvidia'yı takmıştık, format bile atmadım, sadece driver kaldır kur yaptım ve oyunların tamamında sorunlar düzeldi.

O kartları da satmıştık, iyi para getirmişti.

İleride Nvidia'ya geçmeye bak.
  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt
    ohoo geçmemmi bir daha amd kart alırsam şerefsizin evladıyım uğraşığımız şeye bak sanki 100 liralık kart aldıkta ayarları kısa kısa oyun oynamaya çalışıyoruz önemli ayarları kısarak bile fpsde çok büyük artış olmuyor ara ara 20 lere düştüğünü gördüm
  • bende de r9 270 var genelde 30fps sabit oynuyorum her oyunu kastırmadığı sürece pek bir şikayetimde yok ama ileride nvidia alıcam bende
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    ne kadar ayar düşürsem düşüreyim fps oyun başlamadan önce 45 50 diyor ama başlar başlamaz birden 30 a düşüyor ulan nasıl beceriyor ekran kartı bunu anlamadım 30 fps kilidimi var bu oyunda
  • oyunu iade ediyorum arkadaşlar gidip witcher 3 falan alayım 30 fps de kimse zevk almaz zaten 20 lere kadar düşüyor fps bu oyuna 63 lira saydım bide bu ay çok iade işlemi yaptım almazlarsa ayvayı harbiden yedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 11 Kasım 2015; 17:49:24 >
  • aynı ekran kartını amd phenom II x2 gibi çöp işlemciyle kullanıyorum ram miktarı da aynı ama bende fps bu kadar düşük değil ve ets2'de de normal ayarlarda 50 fps alıyorum
  • stanceblue3 S kullanıcısına yanıt
    ets 2 ve dirt rally de var sadece sorun diğer oyunlar sağlam para geldiğinde witcher alacağım ondada olmaz herhalde
  • sorun işlemcide olabilir
  • patren kullanıcısına yanıt
    witcher 3 indirdim ultraya dayadım grafikleri hairworksu kapattım 30-40 fps alıyorum üstüne üstlük ekran kartı cayır cayır çalışmaya başladı 78 derecelere kadar çıktı bu 2 kodlama faciası oyunda bunları görmek imkansız neyseki iadeyi kabul etti steam sağolsun gidip witcher 3ün orjinalini alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.