Daha önceki tavsiyelerinizle power ı güçlendirmiştim yanlış hatırlamıyorsam 850 veya 900 wattlık almıştım.Nereden bakacağımı bilemediğimden ekleyemedim.Sistem özelliklerini ekledim.
galax aldım arkadaşlar ürün kargoya gelmiş birazdan almaya çıkıcam teşekkürler
Kimin aklıyla 850-900w lık bir power aldın acaba? 1080 Ti SLI falan yapmayı düşünüyorsan eyvallah da 1050 Ti yada 1060 için sağlam bir 400w bile rahat rahat yetiyorken 850-900w akıl alır gibi değil üstelik bunun ilerisi falan da yok yani 5 sene sonra çıkacak kartları düşünerek aldım da olmaz çünkü her nesilde kartlar ciddi anlamda daha da az güç tüketmeye başlıyor.
Velhasıl sana kim o kadar yüksek bir power aldırdıysa direk sövebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Echo Sabre
Kimin aklıyla 850-900w lık bir power aldın acaba? 1080 Ti SLI falan yapmayı düşünüyorsan eyvallah da 1050 Ti yada 1060 için sağlam bir 400w bile rahat rahat yetiyorken 850-900w akıl alır gibi değil üstelik bunun ilerisi falan da yok yani 5 sene sonra çıkacak kartları düşünerek aldım da olmaz çünkü her nesilde kartlar ciddi anlamda daha da az güç tüketmeye başlıyor.
Velhasıl sana kim o kadar yüksek bir power aldırdıysa direk sövebilirsin.
hocam direk tekme tokat dövmüşün durum ciddi dedim bi sorayım 750 watt silvermiş (silver ne demekse iyisinden sanırım :D ) alırken para vardı aldık valla bende bilmiyorum :D
muhtesemmatrixM
kullanıcısına yanıt
550W yeterdi. Neyse sağlık olsun araba aküsü fln doldurursunuz olmadı :>
Silver demek 80+ sertifikasına sahip elektirik verimliliği sağlayan psu demek. Prizden ihtiyaç kadar güç çekerek daha fazla tasarruf sağlıyor. (aslında çokta işe yaradığı söylenemez etiket işte...)