Şimdi Ara

Ekran Kartı ve After Effects CS6 !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Aşağıdaki sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bu türdeki bir dizüstü pcde after effects kullanırken bir problem yaşar mıyım. Bunlardan ziyade ekran kartı hakkında bir fikrim olmadığı için sizlere danışmak istedim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

» İŞLEMCİ :Intel Core i7-3630M 2.4 GHz (Turbo Boost ile 3.4 GHz'e kadar) 6MB Cache Bellek İşlemci
    » RAM :8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 16 GB)
    » SABİT DİSK :500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    » EKRAN KARTI :AMD HD7670M 2 GB Paylaşımsız Ekran Kartı
    » İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 8

Orijinalden alıntı: B.M.W

bu tür uygulamnalarda kullanacaksanız özellikle Nvidia ekran kartlı pc leri tercih edin.

Titan haricindeki GTX 600'lerin render performansının yerlerde süründüğünü bildiğin halde bunu nasıl yazabiliyorsun?

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

bu tür uygulamnalarda kullanacaksanız özellikle Nvidia ekran kartlı pc leri tercih edin.

Titan haricindeki GTX 600'lerin render performansının yerlerde süründüğünü bildiğin halde bunu nasıl yazabiliyorsun?

after effects cuda kullandığı için ray tracing'de nvidia kartlara üstünlük sağlıyor (CUDA ile OptiX frameworkünü kullanıyor), amd'nin herhangi bir kartında gpu accelerationı desteklemediği için renderı cpuya yaptırıyor durum böyle olunca da amd kart almak onboard almaktan farksız oluyor. Adobe Premier için OpenCL kullanmak mümkün ama şimdilik After Effects nvidia tekelinde

http://www.adobe.com/products/aftereffects/tech-specs.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibal187 -- 8 Mayıs 2013; 13:51:35 >
    Intel 5960X @ 4.2GHz (Cooler Master Nepton 280L) // Asus Deluxe X99 // 16GB GSKILL DDR4 RAM @ 2666MHz // Zotac GTX 980Ti AMP! Extreme SLI // Sandisk Extreme 240x2 RAID0 // OCZ Revodrive 3 120GB SSD // Western Digital Black 1TBx4 // 3TB Seagate Barracuda // Cooler Master Cosmos II // Corsair AX1200i Digital ATX Power Supply // Dell UP3214Q // Dell U3011 // Dell U2711 // Logitech Z906 5.1 // Razer Ouroboros // Razer Black Widow Ultimate // Razer Tiamat 7.1 Kulaklık

• GTX serisi oyun için ama quadro da öneremem gtx 500 serisi cuda yönünden üstün ama eski nesil. amd stream işlemcileri ölü doğdu zaten kullanan programların ismini bilen yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.