Frisby piyasadaki en kalitesiz güç kaynaklarından birisi. Sistemi asla ona emanet etmezdim...
Daha almadıysanız veya iptal edebilirseniz başka öneri yapayım.
sıparış verdim :/ geldi cuma günü serviste elime geçer vatan bilgisayardan aldım teslim edip başkasını alabilrmiyim
frisby kasamdaki güç kaynağını kullanmaktaydım, sistemim imzamda, 4 ayda 2 kere patlattım ve tamir ettim şimdilik çalışıyor. ancak onun tekrar patlama ihtimaline karşılık onun yerine %75 civarı verimi olduğunu düşündüğüm 460W lık bir güç kaynağı kullanmaktayım imkanın varsa değiştir siparişini ve daha iyi bişey al, 80+ olmasa bile thermaltake, ocz(tercih etmem aslında), corsair gibi markalara yönel en azından, gerçek 400 450 W idealdir o sisteme, fazlası sadece cebine zarardır
Bildiğim kadarıyla 7 gün içinde eksiksiz bir şekilde teslim ederseniz iade almak zorundalar. Telefonla arayıp sorabilirsiniz, yerine başka ürün almak istediğinizi söyleyin büyük olasılıkla sorun çıkarmazlar.
teşekkür ederim en son önerdiginiz PSU alacagm inş cayma hakkım için sorun cıkmaz, kredi kartından çektirdim parayı tekrar döner demi para kredi kartına tekrar alabılrm yanı
quote:
Orijinalden alıntı: JosephMorgan
sıparış verdim :/ geldi cuma günü serviste elime geçer vatan bilgisayardan aldım teslim edip başkasını alabilrmiyim
hocam değiştir mutalaka xilence high power gibi markalara bak gerçek 500W olacağını sanmıyorum o PSUnun vatan değiştirme yapıyor 1 ay içersinde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme