Şimdi Ara

Ekran Kartı uyumluluğu HELP !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, SAPPHIRE HD7770 EDITION GDDR5 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI alcam kararımı verdım ama benım bilgisayarıma uyarmı anakartıma veya diğer bileşenlere bi yardım ederseniz memnun olrm ;)

Bilgisayar Özelliklerim;
    İşlemci => AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.80GHz
    Ram => 2 Gb
    Sistem türü => 32 Bit , Windows 7
    Anakart=<ECS,A740GM-M

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
    :)

• YARDIM EDİN !! :S
  • Anakart ile uyumludur. 450W güç kaynağı gerekir.
  • Frisby piyasadaki en kalitesiz güç kaynaklarından birisi. Sistemi asla ona emanet etmezdim...

Daha almadıysanız veya iptal edebilirseniz başka öneri yapayım.
  • sıparış verdim :/ geldi cuma günü serviste elime geçer vatan bilgisayardan aldım teslim edip başkasını alabilrmiyim
  • frisby kasamdaki güç kaynağını kullanmaktaydım, sistemim imzamda, 4 ayda 2 kere patlattım ve tamir ettim şimdilik çalışıyor. ancak onun tekrar patlama ihtimaline karşılık onun yerine %75 civarı verimi olduğunu düşündüğüm 460W lık bir güç kaynağı kullanmaktayım imkanın varsa değiştir siparişini ve daha iyi bişey al, 80+ olmasa bile thermaltake, ocz(tercih etmem aslında), corsair gibi markalara yönel en azından, gerçek 400 450 W idealdir o sisteme, fazlası sadece cebine zarardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla 7 gün içinde eksiksiz bir şekilde teslim ederseniz iade almak zorundalar. Telefonla arayıp sorabilirsiniz, yerine başka ürün almak istediğinizi söyleyin büyük olasılıkla sorun çıkarmazlar.

PSU'da önemli olan 12V kanalından kaç amper verdiğidir.
    http://www.frisby.com.tr/scripts/prodView.asp?idproduct=320
    Bu linkte yazana göre 18A verebiliyor o da 18x12=216W'a tekabül eder. Gerçek gücü 250W bile olmayan bir PSU yani...

Yerine Corsair 450W tavsiye ederim, kalitelidir ve 12V değeri iyidir(21A + 18A).
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020009-eu-vs-serisi-80plus-450w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=62269

Ya da en azından Xilence alın frisbyden her türlü iyidir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xilence-sps-xp400(12)r3-xilence-xp400-400w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44903

• teşekkür ederim en son önerdiginiz PSU alacagm inş cayma hakkım için sorun cıkmaz, kredi kartından çektirdim parayı tekrar döner demi para kredi kartına tekrar alabılrm yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JosephMorgan

sıparış verdim :/ geldi cuma günü serviste elime geçer vatan bilgisayardan aldım teslim edip başkasını alabilrmiyim

hocam değiştir mutalaka xilence high power gibi markalara bak gerçek 500W olacağını sanmıyorum o PSUnun vatan değiştirme yapıyor 1 ay içersinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.