Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300-350 tl civarı ekran kartı almayı düşünüyorm hd600 serisi ne önerirsiniz
    sistemim q9300 işlemci 3gb ddr2 800mhz 512 mb hd3650 msi ekrankartlarında anakartın desteklememesi gibi sorun olurmu acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktks -- 9 Aralık 2011; 15:48:20 >

• zaten 600 lük psu almayı düşünüyorm yanında bir de parça değiştikten sonra format şart mı
    6870 i de düşünüyorum ancak bu ekran kartları bana kaç sene gider yeni çıkan oyunları full ayar oynama takıntım var da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktks -- 8 Aralık 2011; 23:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktks

6870 i de düşünüyorum ancak bu ekran kartları bana kaç sene gider yeni çıkan oyunları full ayar oynama takıntım var da

DX11'li oyunları full ayarda oynayamazsın. Bir düşük ayarda oynayabilirsin ancak en yüksek ayar ile bir düşüğü arasındaki farkı zaten anlaman imkânsız. Bütçene göre en seçenekler 6850 ve 6870'tir.
  • MSI HD6850 bakmanı tavsiye ederim. fiyatı'da uygun 344 TL.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r6850-cyclonepeoc-hd6850-cyclone-power-editionoc-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52366

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 9 Aralık 2011; 9:46:19 >
  • bu konuda msi a artık pek güvenim yok eski ekrankartıma biraz oc yapmaya kalktığımda sıcaklık değeri 70 leri geçiyordu bunun nedeni ne olabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütün ekran kartlarına ve işlemcilere hız aşırtma yapıldığında ısı da otomatik olarak yükselir. Bunda anormal bişey yok. MSI alman şart değil. Sapphire, HIS gibi AMD'ye özel markalar da var. Mesela HIS'ın ICE Turbo serisini öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.