|
Dostlar selam. 4070 ti süper, 12700f işlemci ve 1200 watt platinum psu var. Şuan Gta 5 oynuyorum mesela ondan örnek vereyim, kart ortalama yüzde 50-70 verimle çalışıyor ve oyunun içinden geçebileceğim halde düşük fps alıyorum. Yer yer 60'ın da altına düşüyor anlık olarak. Ayarları yükseltince geçici olarak kullanım yüzdesi artıyor ancak oyun ilerledikçe ya da kapatıp açınca falan gene aynı düşük yüzdeyle çalışmaya başlıyor. Hatta ve hatta şunu da söyleyeyim, ayarları düşürürsem kullanım yüzdesi iyice düşüyor ve fps de daha çok düşüyor. Yüksek ayarlarda daha yüksek fps alıyorum yani. Ne yaparsam yapayım çözemedim. Ben istiyorum ki kart her durumda her şartta yüzde 99 çalışsın ve o an en yüksek fps değerini alayım. Isı, elektrik harcaması vs. zerre kadar umurumda değil. Psu dahil 45k masraf yaptığım bir kartın bu şekilde çalışması sinirimi bozuyor ve oyundan da keyif alamıyorum. Bu kartı nasıl tam verimle çalışır hale getirebilirim? Nvidia app ile alakalı olabilir diye sürücüyü ddu ile kaldırıp 561 sürümünü kurmuştum arkadaşlar daha stabil dedi diye, değişen bir şey olmadı. Ha bir de, Nvidia apptaki otomatik overclock özelliğini aktif edip de taramaya başlayınca bir süre sonra crash yiyip kapanıyordu. Overclock da edilmiyor yani nedense. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt