Şimdi Ara

Ekran kartı sürücüsünün bu sisteme yüklenemediğini tespit ettik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hata fotoğrafta gözüktüğü gibi oyun oynarken bir anda monitör kapanıyor bilgisayar çalışmaya devam ediyor discordda arkadaşlarıma sesim gidiyor, bilgisayarı resetlediğimde ise normalde 165hz çalışan monitörüm 64 hz ile başlıyor aygıt yöneticisinde ekran kartımın üstünde bir ünlem var ve bu hatayı alıyorum amd ekran kartı sürücüsünü açamıyorum ddu ile kaldırıp 3 farklı sürümü indirmeyi denedim ilk başta sorunsuz çalışıyor fakat oyuna girdiğimde monitör kapanıp tekrar sinyal yok oluyor yardımcı olabilicek arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür eder engin bilgilerinizi bana sunmanızı rica ederim. İyi forumlar.

• Ekran kartı sürücüsünün bu sisteme yüklenemediğini tespit ettik.
  • Sorun yaşanan ekran kartının modeli nedir? İşletim sistemi vb biraz bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olunacaktır.

• Msi radeon rx580 - intel 10400f - 8gb ddr4 ram - windows 10 kullanıyorum

• Hangi sürücüde bu tür hataları alıyorsunuz? Bir de aşağıdaki sayfadan "Radeon™ Pro Software for Enterprise" sürücüsünü yükleyip dener misiniz? Bu sürücü iş istasyonları için hazırlanmış olan ve oyun sürücüsüne göre çok daha az çöken, eski ama daha güvenilir bir sürümdür:

Radeon™ RX 580 Drivers & Support | AMD

• maalesef 3 farklı sürümü de denedim sonuç maalesef değişmedi, ddu ile temiz kurulum yapmama rağmen

• Windows Update üzerinden herhangi bir sürücü güncellemesi geldi mi, geldiyse yüklemiş miydiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır, bilgisayarımla yaklaşık 6-7 saattir FIFA 22 oynuyordum ve aniden bu sorun belirdi...

• Arada denk gelmiş geçici bir hata da olabilir ancak sık ortaya çıkıyorsa o zaman temiz bir sürücü kurulumu yapmakta fayda var. Şu sırayla yapmanızı öneririm:

1-Program ekle kaldır'dan AMD ekran kartı sürücülerini kaldırın

2-Güvenli kipte oturum açın

3-DDU ile tüm AMD ekran kartı yazılımlarını temizleyin

4-PC yeniden başlayınca Windows Update'e gidip Windows'un önerdiği sürücüyü yükleyin. Sürücü direkt gözükmezse "isteğe bağlı güncelleştirmeler" kısmına bakın, orada olacaktır onu da seçin ve yüklenmesini sağlayın

5-PC yeniden başlayınca AMD'nin sitesinden indireceğiniz en son WHQL sürücüyü kurun.

Eğer bundan sonra bile bu tür hatalar devam ederse o zaman ya işletim sisteminizde yazılımsal ya da ekran kartınızda donanımsal bir sorun olabilir.

• Önerilen WHQL sürücüyü de kurdum fakat sorun devam etti şuan tek geriye kalan şey format atmak onu da en kısa sürede deneyeceğim..

• Aynı sorunu yaşıyorum format işe yaradı mı ?

• Gpu z ile bakınca sorun görünüyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi geceler.

vaktiniz olursa, şu linke bir göz atmanızı öneririm...

epey detaylı olarak konu hakkında bilgi ve çözüm yöntemi(görece) paylaşılmış görünüyor:

https://appuals.com/amd-driver-timeout-windows/#:~:text=Update%2C%20Reinstall%20or%20Try%20an,driver%20may%20solve%20the%20problem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.