Şimdi Ara

Ekran Kartı Sürücüsünü Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her nasıl olduysa ekran kartımın sürücüsü uçtu.Yeniden yüklemeye çalıştığımda, bu aygıt başlatılamıyor, hatası veriyor.
    Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, ekran kartıyla beraber gelen sürücüyü yükledim.Bu seferde Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) yazısı çıktı.

Nedir bu kod 10? Sürücünün yüklenmesine ne engel oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetiraku -- 22 Aralık 2005 0:18:43 >

• KOD 10 HATASI YÜKLEME HATASIDIR EKRAN KARTININ CHIPSETİNE UYGUN NVIDIA SAN EN SONUNU ATI SE AYNI ŞEKİLDE İNDİR TEKRAR KUR HİÇBİRŞEY KALDIRMADAN YAP BİR ÖYLEDE OLMASA HERŞEYİ KALDIR KURMAYA DENE YADA ZORLA TANITMAYA ÇALIŞ BEN BU ŞEKİLDE YAPIYORUM
  • bazen windows uyarı çıkartıyor devam veya iptal diye arkadaşta yükleyemiyordu bunu hata sanıp durduruyordu halbuki böyle bir durumda devam deyip sürücüyü yüklemek gerekir
  • Sürücüyü güncellemeyi denedim olmadı.
    Sürücüyü toptan kaldırıp eski bir sürücü yüklemeyi denedim olmadı.
    Sürücüyü elle(zorla) yüklemeyi denedim yine olmadı.

"Aygıt yüklenirken br hata oluştu" kod 10 mesajı veriyor hala.

birde bilgisayarı kapat dediğimde "beklemede- kapat - yeniden başlat" diye açılan ekranda, beklemede donuk gözüküyor, yani üstüne tıklayamıyorum.

Sorun acaba güç kaynağında mıdır? Ekran kartını yükleyemememin bunla bir ilgisi var mıdır?(bilgisayar normal açılıyor, açılırken siyah ekranda beyaz sıralı noktaları saymazsam)
  • GÜÇ KAYNAĞINLA Bİ ALAKASI OLACAĞINI SANMIYORUM NASIL NOKTALARDAN VE ÇİZGİDEN BAHSEDİYORSUN Bİİ ŞEY DAHA YAKININDA ARKADAŞLARINDA AYNIN TÜR EKRAN KARTI VAR MI ? VARSA Bİ ONU DENİYEBİLİRMİSİN BİDE İZİN VERİRSE Bİ ÖYLE DENE BİRDE KENDİ EKRANINDA ARKADAŞINDA DENE HABER BEKLİYORUM
  • Ne yazık ki deneme imkanım yok :(

Açılış ekranında siyah bir ekran çıkıyor ya(bios versiyon, shift+f10 a bas falan diyen yer), işte orda o beyaz sıra sıra noktalar(ne güzel tarif ettim ama)

Son olarak daemonla bir alakası olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.