Şimdi Ara

ekran kartı sorunu (sanırım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir kaç gün öncesine kadar düzgün çalışan bilgisayarımın ekranından şimdi pembe yeşil vs vs renkli çizgiler çıkıyor.(bundan bir kaç gün öncesinde de video izlerken ekran donuyordu) sanırım ekran kartında bir hata var. monitörde herhangi bir sorun yok yazılımsal olarak da bir problem yok sanırım zor da olsa sürücüleri yeniden yükledim düzelmedi. problemden kısaca bahsettim çözüm olarak ne yapabiliriz sizce kasayı açtım temizledim fakat nafile elektronik işlerden de çok anlamam o yüzden lehim falan mı erimiş artık bilemiyorum. illa ekran kartının değişmesi mi gerekiyor yoksa bunu tamir ettirebilir miyiz?
    not: kartım geforce 8500gt.
    cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

• Ekran kartının ramlerinden olma ihtimali yüksek. Garantisi varsa gönderin derim. Eğer yoksa güvendiğiniz işini bilen bir bilgisayarcıya gösterin. Eğer o da yoksa fırınlayın
  • renkli çizgiler biosda da varsa %100 ekran kartı (çogunlukla ekran kartı arızasıdır) arızalı. ekran kartı chip inin değişmemsi gerek bildiğim kadarıyla . Oda 50 lira gibi birşeydi.
  • 50 liraya 2. el 8500gt alınır onboard ı denediniz mi?
  • onboard kart nasıl deneniyor hiç bir fikrim yok, o kadar bilgi sahibi değilim donanım konusunda biosta da çıkıyor bu arada şimdi baktım. garantisi yok, bildiğiniz gibi şimdiki bilgisayar teknik servislerinin sadece adı teknik servis bir halttan anladıkları yok tamir edeceğim diye 8500gt nin yerine 5200 fx falan koyarlar. eh artık değiştireceğim ne yapalım. önerebileceğiniz şöyle ucuz yollu kartlar var mı? almışken bari gta eflc yi falan da çalıştırsın gidip orjinal almıştım ama bilgisayarın kasmasından dolayı oynayamıyordum
  • Anakartın modeli nedir?
  • biosta cıkıyorsa ekran kartı sorunudur.
    gta4 eflc yi oynamak için sadece ekran kartı yetmez. Oyun işlemciye ve diğer bileşenlere acayip yük bindiriyor.

ekran kartı bölümüne konu açın. sisteminizi bütcenizi güç kaynagınızın ne oldugunu yazın onlar size iyi bir kart yada bileşen önerecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    ekran kartı problemi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı cevabı sana da veriyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_53268255/tm.htm

selamlar
  • cevaplarınız için teşekkürler tavsiyeleri başka bölüme açarım artık burayı bulandırmanın manası yok haklısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.