Şimdi Ara

ekran kartı sorunu mu? bakabilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üstatlar, laptopumda 9600m gt ekran kartım var. dün bilgisayar açılırken mavi ekranda 0x00000116 hatası verdi ve bios ekranıda dahil görüntüler birbirine geçmiş görünüyordu. daha sonraki birkaç denememde aynı şekilde mavi ekrana kadar gelip kendine reset atıyordu ki akşam denememde açıldı windows geldi bende ekran kartının sürücülerini sildim şuan ekrankartım standart vga bağdaştırıcı olarak 14 mb gözüküyor. ve arada görüntüler yine birbirine girip sonra düzeliyor. mesela azönce masaüstünü yenilediğimde düzeldi. lütfen yardımcı olum ekran kartım mı arızalı yoksa lcd ye giden data kablosu mu?

• 2side olabilir. En güzel bilen bir arkdaşın kabloyu değiştirsin sorun devam ediyorsa kartla ilgilidir.
  • jazzIII kullanıcısına yanıt
    Dostum söylediğin 2 şeyde olabilir. ama ekranı yenile derdikten sonra ekranın görüntüsü düzeldiyse sorun fiziksel olabilir yani ekran kartı. ama mavi ekran verip kapanıyorsa ramlerdede sıkıntı olabilir. benimde çözemediğim bir sorunum var şimdi onu yazacam :D
  • ekran kartı kesin
  • kabloda sorun yok. ekran kartının driverlerini sil yeniden kur driversweeper diye bir program vardı mümkünse onunla sil.
    olmazsa ekran kartı yanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

kabloda sorun yok. ekran kartının driverlerini sil yeniden kur driversweeper diye bir program vardı mümkünse onunla sil.
    olmazsa ekran kartı yanmış

driverları dün gece silmiştim ama driversweeper ile kontrol edince kayıt defterinde dosyalar buldu programla onlarıda sildim. şimdi sürücüsünü tekrar yükleyeceğim umarım sorun düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Ekran kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.