Şimdi Ara

ekran kartı sıcaklık ve kullanım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sadece need for speed most wanted 2012 oynadım ultra ayarlarda ve 52 53 fps alıyorum akıcı bi şekilde oynuyorum ama ekran kartımdan öyle bi ses geliyor ki fandan ilk aldığımda sanki çalışmıyor gibiydi tizz sesi bile yoktu power yetmiyor desem 600w thermaltake psu var sıkıntı ne olabilir xfx hd6850 256 bit model kart. oyunda %99 kullanım oluyor yükte 78 5dk oynadım sadece boşta 45 58 arası geziyor ocli ocsiz farketmiyor fan ayarlarım otoda ayarladım %77 hızı görmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMakavelix -- 2 Mart 2013; 1:30:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

arkadaşlar sadece need for speed most wanted 2012 oynadım ultra ayarlarda ve 52 53 fps alıyorum akıcı bi şekilde oynuyorum ama ekran kartımdan öyle bi ses geliyor ki fandan ilk aldığımda sanki çalışmıyor gibiydi tizz sesi bile yoktu power yetmiyor desem 600w thermaltake psu var sıkıntı ne olabilir xfx hd6850 256 bit model kart. oyunda %99 kullanım oluyor yükte 78 5dk oynadım sadece boşta 45 58 arası geziyor ocli ocsiz farketmiyor fan ayarlarım otoda ayarladım %77 hızı görmüş

ekran kartınızın aktif ve pasif soğutucularını iyice temizleyin genellikle ekran kartındaki ses aşırı tozlanmadan dolayı oluşur vede eğer ekran kartınıza o.c yaptıysanız ekran kartın driverından over clock işlemini kaldırarak
    varsayılan yapın eğer hala sorun gidermediyse bilgisayarınızın biosuna gelip load setup defaults seçeniğine tıklayıp sisteminizi fabrika ayarlarına getiriniz sorununuz ortadan kalkacaktır

• oc yapmadan önce 76 derece ocyle 78 derece 2 derece fark ediyor :)) fanları temizledim kasanın içi temiz ama kartın içindeki fanın altındaki demirlik kısımları tozdan geçilmiyor alamadım oraları %99 kullanması normal mi
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

oc yapmadan önce 76 derece ocyle 78 derece 2 derece fark ediyor :)) fanları temizledim kasanın içi temiz ama kartın içindeki fanın altındaki demirlik kısımları tozdan geçilmiyor alamadım oraları %99 kullanması normal mi

2 derece için o.c yi silmek mantıksız olur :) sizinde sölediğiniz gibi demir soğutucu yani pasif soğutucu aşırı tozluymuş ekran kartını slottan çıkarın pense ile ekran kartındaki koruma kabını board ın arka tarafındaki tutamaçlardan çıkarıp
    içindeki fanı sökün ister fırça isterseniz kompresörle temizleyin bu işlemleri yapıp taktıktan sonra ısı probleminiz ortadan kalkacaktır %99 kullanıma gelmişken o konuda pek fikrim yok ama ultra ayarlarda grafik kartın tüm özellik ihtiyacını isteyebilir belki ondandır gerçi
    o kadarda grafik gereksinimi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRk_BeeR -- 3 Mart 2013; 8:35:31 >

• teşekkürler bi deneyelim bakalım :)
  • http://d1303.hizliresim.com/17/3/kpq60.png değerler burda arkadaşlar bi yardımcı olsanız
    http://d1303.hizliresim.com/17/3/kpq69.png
    PSUhttp://d1303.hizliresim.com/17/3/kpq8q.jpg fx6100 4.0ghz ocli(voltajsız) ve ekran kartım 850 1100mhz ocli voltajsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMakavelix -- 3 Mart 2013; 10:55:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Isınma Problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.