Şimdi Ara

Ekran Kartı Sıcaklıgı Yüksek degilmi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha iki gün önce kasanın en ince ayrıntısına kadar temizledim işlemci ekran kartı ne varsa söküp bütün parcalardaki tozları temizledim macunları yeniledim ama bu sıcaklık yuksel heleki pc knight gibi fazla gereksinim istemeyen bir oyunda iken su sekilde ısınması anormal oyunda degilkende sadece pc masa üstünde' de ısınıyor üzerindeki bakır sogutmaya dokunuyorum program belki yanlış gösteriyor diye çok sıcak bu sorunu nasıl çözebilirim.

• 59 derece sıcak diosan git camdan atla bence :D süper bi ısı degeri o :D
  • Yanlış bilmiyorsam, üstatlar beni düzeltsin, o kart boştayken bile voltaj ve hız değişimi yapmıyor. Sürekli aynı voltaj ve hızda çalışıyor Masaüstünde. O açıdan sıcaklıklar normal.

Tabii ki kartın soğutmasına ve kasa soğutmasına göre 45'e kadar düşebilir. Kasanın içini temizleyin ve ısı dağılımını düzenleyin illa bir şey yapacaksanız.

Eğer yükte 90'ı geçmiyorsa 2600XT için sorun olmaz. O mimari zaten pek verimli değildi.
  • Benim de hatırladığım kadarıyla rv630 2d hızlarına düşmeyen, boşta yüksek sıcaklıklarda kalan bir kart. Zaten 65nm'nin sınırlarını iyiden iyiye zorlamaya çalışan bu gpu için, %45 gibi bir yük altında 59 derece bile çok iyi bana kalırsa.
  • Şuan bu durumda bana biraz sıcak geldi eskiden daha soguk olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 28 Ağustos 2012; 23:24:46 >
  • Zamanla tüm termal pastaların ısıl iletkenlik katsayısında bir miktar düşüş olur, yıllar içinde sıcaklıklarda birkaç derecelik artışlar görülmesi normaldir. Çok rahatsız edici derecelere geldiğini düşündüğünüzde fanı çıkarıp pasta kalıntılarını temizledikten sonra yeni macun uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.