Şimdi Ara

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (2005. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü, 4 Mobil
5 sn
67.043
Cevap
78
Favori
1.284.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: setek01

...

abi gulf of oman karkand mapi değilmiş.

Origin ID: El_Mukteda
  • Herkese günaydın

Tecrübeli abilerim yurt dışından ssd almayı planlıyorum?Gümrükte kalır mı acep?Ve ayrıca kaç günde gelir?

Ocz Vertex 4 128GB (99$)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 14 Ekim 2012; 10:43:10 >

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Herkese günaydın

Tecrübeli abilerim yurt dışından ssd almayı planlıyorum?Gümrükte kalır mı acep?Ve ayrıca kaç günde gelir?

Ocz Vertex 4 128GB (99$)

Benim KOre'den gelen fan 12 günde ulaştı. 15 dolar olduğu için sorun yaşanmadı ama 99 dolar için kesin birşey söyleyemiyorum. Ayrıca kargonun da 10 dolar tutacağını hesaplarsak fiyat109 dolar olacak. gümrükten geçerse 63 TL daha ucuza mal olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 14 Ekim 2012; 10:45:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

quote:

Herkese günaydın

Ocz Vertex 4 128GB (99$)

Benim KOre'den gelen fan 12 günde ulaştı. 15 dolar olduğu için sorun yaşanmadı ama 99 dolar için kesin birşey söyleyemiyorum.

12 gün çok iyi bir süre.Laptoba alıcam,dvd-sürücüyü çıkartıp bunu kullanıcam performans olarak en iyilerden sanırım ama en çok albenisi fiyatında.Vergi binmezse 180 TL'ye denk ediyorAlırken satın aldığımız kişi etiket fiyatını düşük tutsa ve gift olarak gönderse sorun çıkarmiki acaba?

• Çok anlamıyorum ama free shop - gift işleri vs... Sorunu zaten çözer.

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

Speedfan ile değilde coretemp gibi bir program ile ölçermisin sıcaklığı speed fan sıkıntılı biraz

Herkese günaydın

100€ sınırı var 100€'yu geçmediğin sürece sıkıntı olmaz. paypal aracılığı ile alışverişi gerçekleştir ve üzerine hediye felan yazdır doğum günü hediyesi yazdırırabilirsin işe yarıyor

Yasin dostum sınır 75€'ya indirildi sakın geçme yoksa gümrüğe takılır ürünlerin dostum.

Orijinalden alıntı: YasinCC

quote:

Herkese günaydın

100€ sınırı var 100€'yu geçmediğin sürece sıkıntı olmaz. paypal aracılığı ile alışverişi gerçekleştir ve üzerine hediye felan yazdır doğum günü hediyesi yazdırırabilirsin işe yarıyor

Adet olarak kaç tane limitimiz var?Bu vertex 4' 128gb'ların 2 tanesi 200$'a mâl oluyor.Bunun etiket fiyatını 100$ olarak gösterseler bir sıkıntı çıkar mı?Ve bir yıl içerisinde adıma gelen ürün sayısı kaçla sınırlı?Yani 1 ayda 10-15 ürün getirtsem bir problem olur mu?

Ekleme:bu arada gümrükte ne kadar para kesiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 14 Ekim 2012; 11:03:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Geçenlerde pm atıyorum sanıyorum anasayfaya yazmışım

Yarıldım gülmekten. İyi ki adminlerden birine döşenmedin.

Hiç sorma abi yaaa.
    Yaslama,kaydırma allah ne verdiyse vardı lan bir baktım anasayfaya yazmışım.sil sil sil hemen.
    Bana gece gece yazmak hiç iyi gelmiyor abi.mobilden girince böyle şeyler olabiliyor.

Günaydın hepinize.
    Abi ismailin cpu ya ne olmuş yahu:s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Geçenlerde pm atıyorum sanıyorum anasayfaya yazmışım

Yarıldım gülmekten. İyi ki adminlerden birine döşenmedin.

Hiç sorma abi yaaa.
    Yaslama,kaydırma allah ne verdiyse vardı lan bir baktım anasayfaya yazmışım.sil sil sil hemen.
    Bana gece gece yazmak hiç iyi gelmiyor abi.mobilden girince böyle şeyler olabiliyor.

Günaydın hepinize.
    Abi ismailin cpu ya ne olmuş yahu:s

burada sorucagina arasana

• @Bilgisayar Bağımlısı

(Bu nicki talffuz ederken sanki birine kızıyormuşum gibi geliyor - geçenlerde biri bana hitaben Gergi dedi bu kadar irkilmedim:)

Sanıyorum 100 dolar üst sınırdı gümrüğe tabii olmamak için... Sipariş tamamlanırken 10 dolar civarında kargo binecek ve bu da fiyata yansırsa gümrükte %18 vergi gelecek. Gerçi OCZ'nin uluslararası garantisi yurtiçi'nden daha hızlı çalıştığı için oradan almak sorun değil ama daha fazla bilenler birazdan cevaplar...

@Süleymangonca

İsmail'in durumu vahim. Bence anakartı 4 çekirdekten fazlasına tahammül edemiyor. İlginç olan 4 core açık HT kapalıyken fiziksel 4 core görüyor. Ama HT'yi açınca fiziksel 2 core görüp onların HT'sini açık tutarak diğer iki fiziksel çekirdeği görmezden geliyor. Ya 2 çekirdeğin HT'sinde sorun var ya da anakart 4'ten sonrasını sayamıyor. MSI Z77 GD55'in 4'ten fazla çekirdeğe tahammülü yok diye bir durum da olmadığına göre, geriye işlemcinin 2 çekirdeğinde HT arızası var veya anakart 4'ten sonrasını sayamıyor diye donanımsal bir sorun olduğu kesin... Ama hangisi doğru çarşamba çıkacak mebzu ortaya... Çıksın da beni de elimden tutup BF3'lere katsın... Yoksa göndersin ekran kartını bana kendini yıpratmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 14 Ekim 2012; 11:34:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Günaydın millet,

Yasin dostum sınır 75€'ya indirildi sakın geçme yoksa gümrüğe takılır ürünlerin dostum.

Hocam ben 560 dolarlık kumanda getirdim hiç bir sıkıntı çıkarmadılar. Ama 10 dolarlık 1 tane dijital servo getirttim %20 vergi aldılar belli olmuyor yani gümrük memuru evden morali bozuk çıkar sana patlar şans işi aslında biraz

@Bilgisayar Bağımlısı
    ben bir üründen en fazla 8 adet getirdim onunda fiyatı düşüktü yalnız kesin birşey diyemem ama 2 taneden sonra dikkat çekebiliyor sorular sorabiliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

...

pp-19 için sadece strike olacak dememiş miydim?
    Karkand paket haritalarından Gulf. Başka bir silah için orada da 2 saat görevi vardı galiba. Yine karkand paket haritası shaqui için de 2 saat görevi var. Sqarki'nin rush'ı oynanır iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix
    İsmail'in durumu vahim. Bence anakartı 4 çekirdekten fazlasına tahammül edemiyor. İlginç olan 4 core açık HT kapalıyken fiziksel 4 core görüyor. Ama HT'yi açınca fiziksel 2 core görüp onların HT'sini açık tutarak diğer iki fiziksel çekirdeği görmezden geliyor. Ya 2 çekirdeğin HT'sinde sorun var ya da anakart 4'ten sonrasını sayamıyor. MSI Z77 GD55'in 4'ten fazla çekirdeğe tahammülü yok diye bir durum da olmadığına göre, geriye işlemcinin 2 çekirdeğinde HT arızası var veya anakart 4'ten sonrasını sayamıyor diye donanımsal bir sorun olduğu kesin... Ama hangisi doğru çarşamba çıkacak mebzu ortaya... Çıksın da beni de elimden tutup BF3'lere katsın... Yoksa göndersin ekran kartını bana kendini yıpratmasın

Umut'um Ballı İsmail dedik nazar mı değdirdik?

• Üstad İsmail'in başına ne geliyorsa benimle tanıştıktan sonra geliyor. Bu arada ben de İsmail ile tanıştıktan sonra işlerim bir açıldı bir açıldı sormayın gitsin

Kargo ücretsiz diye biliyordum.Gerçi 100 $'lık SSD'nin %18'i 18$'a tabi ediyor.Ki 118 $'da yine türkiyedeki fiyata göre daha iyi bir fiyat ama tabikide asıl temennim vergi vermeden sahip olmakOcz garanti bakımından sorun çıkartmadığından bu tip ocz ürünleri yurt dışından getirtmenin bir sorunu olmuyor zaten.Bakalım,hesabımı kitabımı yapim bu işe bir girişicem

@YasinCC
    Adet sorma amacım madem bir ürün getirtiyorum risk alıp bari 2-3 tane getirtekde birini kullanırım diğerlerini satarım mantığından dolayıEğer sorun teşkil etmeyecekse en mantıklısı böyle olucaktır diye düşünmüştüm ama ilk bir adet getiricem bir sorun olmazsa sonrasında alırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

...

pp-19 için sadece strike olacak dememiş miydim?
    Karkand paket haritalarından Gulf. Başka bir silah için orada da 2 saat görevi vardı galiba. Yine karkand paket haritası shaqui için de 2 saat görevi var. Sqarki'nin rush'ı oynanır iyidir.

öyle mi demitşin abi? ben yanlış anladım o zaman sabah oman'a girdim de tankçılar'la heliciler canıma okudu death'lerden geçtim de pp-19 için girmiştim bir işe yaramadı

dostlar ben odamın bayram temizliğine başladım, eğer bu temizlikten sağ çıkabilirsem akşama görüşürüz.

Origin ID: El_Mukteda

• sedat abi enterasan olan islemci yine iyi cikti ht kapali 4 core max 55c 4.5ghz 1.18v ile

ama ht ler yok piyasada

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

burası oem yardımlaşma değil direk sohbet odası olmuş..

Konu Dışı'na hoşgeldiniz.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.