Şimdi Ara

Ekran kartı seçiminde artık karar vermek istiyorum :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar dün aldığım his iceq turbo 4850 i almışken ii bi kart alayım diye iptal ettim ve üzerine 200 lira daha verip

gtx260 la 4870 arasında kaldım artık beynim patlıyacak biri gtx diyor biri 4870 çok açık önde diyor ama 4870 de driver problemleri falan offfffff kafam kazan gibi oldu ya
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• aynı şekilde bende senin gibi 1 ay araştırma yaptım ve referans bir hd4870 aldım 8.7 driver sorunsuz kullanıyorum gtx260 alan arkadaşımda var oda sorunsuz kullanıyor fps değerleri çok yakın ama o 350 dolara almıştı ben 309 bunu göz önünde bulundurmuştum
  • şimdi kımı 4870 dıycek kımı gtx 260 ben sana gtx 260 dıyorum sorunsuz ve mukemmel bır kart ve oyun performansı çok ıyı
  • bende gtx260 oneririm tabi tatmin olucaksansa ama sen gene bi sonuc alamiycaksin boyle en iyisi gidip birini alip kurtulacaksin
  • DH de Ekran kartı testlerınde ki HD4870 in yanında COC yazısının manası nedir?
  • ya 4870 bariz bi şekilde eziyor ama %60 ı sorunlu bendede eşek şansı hep sorunluları bulur offf delirecem
  • 4870 AL DRİVER NASIL OLSA YAKINDA ÇÖZRLER 4870 AL DERİM
  • GTx
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkyyy

ya 4870 bariz bi şekilde eziyor ama %60 ı sorunlu bendede eşek şansı hep sorunluları bulur offf delirecem

Bariz şekilde?
  • valla para mühim değil ise GTX 280 al kurtul bu baş ağırısından ;) para mühim diyor isen GTX 260 almanı tavsimyemdir bu tavsiyeyi oldukça uzun zamandır yaptığım araştırmalara dayanarak söylüyorum.... SAYGILAR
  • Haydeee bide araya şimdi bu girdi HIS > 1GB ATI Radeon HD4870
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

DH de Ekran kartı testlerınde ki HD4870 in yanında COC yazısının manası nedir?

Var mı bi bilgisi olan arkadaşlar???
  • Aynı şekilde bende bilmiyorum COC neyin nesidir?

Ekran kartını alan dostum. HD4870 seninde dediğine göre ezici bir üstünlüğe sahip. Her oyunda olmasada çoğunlukta böyle. VPU recovery, driver hatası v.s. doğal olarak tırsmışsın.

Catalayts 8.6 ile hiç bir HD4870 hata vermiyor. 8.7 - 8.8 ile bazı HD4870 lerde sorunlar çıktı, bendede çıkmıştı 8.6 kullandım gayet iyiydi. Şimdi 8.9 a geçtim gene gayet iyi hala bir problem yok.

Yeni versyonlarda bu kadar tırsmana gerek yok. Driver sorunlarıda kısa süre sonra düzelecektir ki şu anda 8.9 da bir sorun göremedim. Belki bazı başka versyonlarda bazı bazı hatalar vardır.

8800GT ekran kartım da COD4 oyununun 2 bölümünde hata verip duruyor bu driver ile. yani bu hatalar genelde olacaktır. Zamanla düzelecektir ki 8800GT eski bir ekran kartı ama benim versyonda sorun var demekki.

Demek istediğim gözünü bu yönde fazla korkutma. HD4870 şu anda bu fiyatla korkulacak bir kart değil, aksine alınacak bir kart. Problemleride bana göre oldukça giderildi ve dahda giderilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 6 Ekim 2008; 2:24:51 >

• aylardır şu 8800gt den kurtulamadım arkadaşlarımdan hem 4850 hemde 9800gtx(düz) alıp denemeler yaptım o zamanlar 17" crt vardı bu iki kart gayet güzel performanslıydı ama monitor değişti planlarda gtx260 ve hd4870 arasında gidip geliyorum 650 ytl ayırdım bunun için para hala bankada yatıyor şimdi de aldık diyelim bu kartlar dan zamanında ben 9800gtx almak istediğimde çoğu kişi gtx ler arifesinde alınır mı o kart demişlerdi bekledik şimdi de yeni yok g300-350 ler felan sonu yok bu işin kafam atacak sabah alacam bunlardan birini

1 hafta 4850 ile vakit geçirdim baya hoşuma gitti bu yüzden 4870'e şu an daha yakınım ama öte yandan pyhsx de kafa karıştırıyor elinde 3dfx lan varmı oturup diablo 2 oynayacam glide'ı açıp o kadar canım sıkkın yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glasus

aylardır şu 8800gt den kurtulamadım arkadaşlarımdan hem 4850 hemde 9800gtx(düz) alıp denemeler yaptım o zamanlar 17" crt vardı bu iki kart gayet güzel performanslıydı ama monitor değişti planlarda gtx260 ve hd4870 arasında gidip geliyorum 650 ytl ayırdım bunun için para hala bankada yatıyor şimdi de aldık diyelim bu kartlar dan zamanında ben 9800gtx almak istediğimde çoğu kişi gtx ler arifesinde alınır mı o kart demişlerdi bekledik şimdi de yeni yok g300-350 ler felan sonu yok bu işin kafam atacak sabah alacam bunlardan birini

1 hafta 4850 ile vakit geçirdim baya hoşuma gitti bu yüzden 4870'e şu an daha yakınım ama öte yandan pyhsx de kafa karıştırıyor elinde 3dfx lan varmı oturup diablo 2 oynayacam glide'ı açıp o kadar canım sıkkın yani

Seni anlayabiliyorum... Bir yerden duydum, söylentimi bilmiyorum artık sıkıldım araştırmıyorum o nedenle sadece duyduğumu söyleyeceğim.

HD4870 in içersinde tahmin ettiğimizden daha fazlası saklıymış. Fizik desteği v.s... Zamanla driver larla şu anda aktif olmayan kısımlar aktif olacakmış...

Bunu 3-4 yerde okudum. Ne derece doğru bilemiyorum artık umrumda da değil. Bende 8800GT den HD4870' e geçtim ve çok ama çok memnunum. HD4870 in fiyatlarının yakın zamanda kayda değer düşmeside imkansız. Çünkü ilk çıktığından beri GTX260 dan bile ucuz ki GTX260, HD4870 in rakibi olamaz... Şu anda HD4870 oldukça mantıklı bir seçim. Uzun sürecede değiştirmeniz gerekmeyecek bir ekran kartı olacaktır ki elinizdeki 8800GT bile 1650x1050 çözünürlüklere çıkmadığınız müddetçe HD4870 den fark yaratamayacaktır.

Gözümüz aracılığı ile beynimizin saniyede 30 kare işleyebildiğini düşünürsek ha 40 kare ha 200 kare bizim için bir anlamı yok oyunlarda.

8800GT de şu anda CRYSIS dışında 1280x1024 çözünürlüklerinde bu değerleri çok rahatça veriyor. Eğer 19" bir LCD'in var ise ve değiştirmeyecek isen 8800GT yi en az 1 sene daha kullanabilirsin rahat ol...

Bende de Philips 19" vardı ve inan 8800GT ile HD4870 arasında bu çözünürlüklerde fark hissedebileceğin tek oyun CRYSIS. Oda oynanabilirlik seviyesinde oynanıyor 8800GT ile full grafiklerde. Tabiki aa ve af kapalı olacak.

Ben HD4870 e geçtim diye 22" Samsung monitör aldım salı elimde olacak. Dedim bari HD4870 e geçmemin bir anlamı olsun

Sende HD4870 e geçeceksen kesinlikle 22" LCD ye geçmelisin. Yoksa çok yalan bir iş yapmış oluyorsun aynen benim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 6 Ekim 2008; 2:56:56 >

• Buna katılıyorum, HD4870 den performasn almak istıyosan,yani kartın hakkını vermek istiyosan 22" alıcaksın acımadn.Bende aynısını yaptım ve HD4870 ile şuan gayet mutluyum!!!
  • yani atıyorum 8800gt ile 1440x900'de bir oyundan 18 fps alıyorken hd4870'e geçtiğimde 24-25 fps falan mı olacak avarage olarak daha yüksek başarım olmaz mı
  • quote:

yani atıyorum 8800gt ile 1440x900'de bir oyundan 18 fps alıyorken hd4870'e geçtiğimde 24-25 fps falan mı olacak avarage olarak daha yüksek başarım olmaz mı

Crysis Warhead de arkadşala test yapmıştık ,sistemde performansa etkı edecek tek farklılık ekran kartlarıydı. Onda 8800GTS bende ise HD4870 var aynı ayarlarda 6-10 fps farkla HD4870 daha iyi sonuç verdi!
  • valla bende şu anda 8800gts 320mb var monitördörde samsung 22 inch herhalde farklılığ hissedebilecem :D
    quote:

Orjinalden alıntı: Menow

quote:

aylardır şu 8800gt den kurtulamadım arkadaşlarımdan hem 4850 hemde 9800gtx(düz) alıp denemeler yaptım o zamanlar 17" crt vardı bu iki kart gayet güzel performanslıydı ama monitor değişti planlarda gtx260 ve hd4870 arasında gidip geliyorum 650 ytl ayırdım bunun için para hala bankada yatıyor şimdi de aldık diyelim bu kartlar dan zamanında ben 9800gtx almak istediğimde çoğu kişi gtx ler arifesinde alınır mı o kart demişlerdi bekledik şimdi de yeni yok g300-350 ler felan sonu yok bu işin kafam atacak sabah alacam bunlardan birini

Seni anlayabiliyorum... Bir yerden duydum, söylentimi bilmiyorum artık sıkıldım araştırmıyorum o nedenle sadece duyduğumu söyleyeceğim.

HD4870 in içersinde tahmin ettiğimizden daha fazlası saklıymış. Fizik desteği v.s... Zamanla driver larla şu anda aktif olmayan kısımlar aktif olacakmış...

Bunu 3-4 yerde okudum. Ne derece doğru bilemiyorum artık umrumda da değil. Bende 8800GT den HD4870' e geçtim ve çok ama çok memnunum. HD4870 in fiyatlarının yakın zamanda kayda değer düşmeside imkansız. Çünkü ilk çıktığından beri GTX260 dan bile ucuz ki GTX260, HD4870 in rakibi olamaz... Şu anda HD4870 oldukça mantıklı bir seçim. Uzun sürecede değiştirmeniz gerekmeyecek bir ekran kartı olacaktır ki elinizdeki 8800GT bile 1650x1050 çözünürlüklere çıkmadığınız müddetçe HD4870 den fark yaratamayacaktır.

Gözümüz aracılığı ile beynimizin saniyede 30 kare işleyebildiğini düşünürsek ha 40 kare ha 200 kare bizim için bir anlamı yok oyunlarda.

8800GT de şu anda CRYSIS dışında 1280x1024 çözünürlüklerinde bu değerleri çok rahatça veriyor. Eğer 19" bir LCD'in var ise ve değiştirmeyecek isen 8800GT yi en az 1 sene daha kullanabilirsin rahat ol...

Bende de Philips 19" vardı ve inan 8800GT ile HD4870 arasında bu çözünürlüklerde fark hissedebileceğin tek oyun CRYSIS. Oda oynanabilirlik seviyesinde oynanıyor 8800GT ile full grafiklerde. Tabiki aa ve af kapalı olacak.

Ben HD4870 e geçtim diye 22" Samsung monitör aldım salı elimde olacak. Dedim bari HD4870 e geçmemin bir anlamı olsun

Sende HD4870 e geçeceksen kesinlikle 22" LCD ye geçmelisin. Yoksa çok yalan bir iş yapmış oluyorsun aynen benim gibi

• hemen her topicte dönüyo bu tartışma sana en yakın olana gir bir bak baştan sona oku bence çünki aynı şeyler burdada yazılacak

http://forum.donanimhaber.com/m_26933799/mpage_3/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.