Teğmen
19 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Apple iMac Z0JLQ (Z0JL000F1) modelini düşünüyorum sizinde görüşünüzü almak istedim yorumlarınızı bekliyorum

Fiyat:2500

İşlemci ÜreticisiIntel®
İşlemci ModeliCore™ i3
İşlemci Numarası540M
Bellek4 GB
Disk Kapasitesi500 GB
Ekran Boyutu21,5"
Ekran KartıATI Radeon HD 4670 grafik kartı
Ekran Kartı Belleği256 MB
İşlemci Hızı3,06 GHz
Ekran Kartı TürüPaylaşımsız
İşletim SistemiMac OS X Leopard
Bellek TürleriDDR3
Bellek Hızı1333 MHz
Optik MedyaDVD±RW
Sabit Disk ArabirimiSATA
Format sırasında sadece c yi silcektimki yanlıslıkla dosyalarımın bulundugu d kısmını sildim Bu kısmı nasıl geri getirebilirim butun dosyalarım burdaydı
Format sırasında yanlıs hard dıskı sıldım ve 25 gb lık resımlerımın hepsı gıttı fakat bıcımlendırmedım sadece sıldım ne yapmalıyım =(
Rehber olayında sorun cıktı lıstemı kaybettm fakat öncesınde backup almştm smdı nasıl gerı yklerımm blmıorm yrdmcı olrmsnzz
64 bıt ultımate wın 7 yuklemeye calısıyorum fakat boot ayarlarında bır turlu ayarlıyamadım gozukmuyor 1.devıce yda 2.devıce dıe aygıtlar o menu dahi yok.DV5 1021ET de vısta home 32 bıt kullanıyorum suan yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.
Merhaba arkadaşlar vıstayı sılıp wındows 7 yuklemeyı dusunuyordum fakat recovery konusunda kafam karıştı.Komple kaldırdıgımda recovery dvd sı ıle dosyalarımda gerı gelırmı yoksa sadece işletım sıstemı ve drıverlarmı gerı gelıyor?
Öncelikle artık bir hp kullanıcısı olarak herkese merhaba diyorum ve 1021 et kullanan arkadaşlarımı buraya davet ediyorum yorumları ve sorunlarıyla:)

Bazı arkadaşlarımız ses konusunda şikayet ediyorlardı hemen açıklıyorum;

Arkadaşlar 1021ET sı olanlara sesleniyorum hafif bir ses geldiğinde pıt pıt şeklinde sol altta kasanın 3 ışık wardır en sagdakı hdd okumasıdır o ışık donduğunda olur o ses yani okuma sesidir ve gayet normaldir o ışık söndüğünde farkedeceksinizki sesde gidicek..Benim gibi paronayaklık yapan arkadaşlarımı rahatlatabilmişsem ne alaa:)
evet arkadaşlar 1.500 e kadar çıkabiliyorum ancak dolar malum alabılcegımız ozellıkler dahada kısıtlandı.tavsıyelere ıhtıyacım war kafamda bı tablo war ama yardımada ıhtıyacım war=)

ddr2 kullanıcam slı ypmıcam sıstem ıntel olcak o.c ypılmıcak..

istaNbul da yaşıyorum nova dan almaya pek yanaşmııyorum ankarada olduğu için:)

anakart=bu konuda cıddı yardım lazım

işlemcı=e8500 veya q6600 go fıyatları aynı

ram=2 gb 1066 mhz a-data

ekran kartı=4850 dşnuyorm markayı karar wermedım

power=absolute power 650 w
Arkadaşlar cpu sogutucusu almak ıstıyorum ama kararsızım nırvana zerotherm var aklımda ama fıkırlere ıhtıyacım war

Sistem Bileşenlerim

Giga-ep35c-ds3r anakart

Q6600 işlemci

Palıt 4850 Sonıc ekran kartı

Poseıdon Kasa

Sessiz ve Performanslı bir ürün arıyorum deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirimm
Hakkında
Forum İmzası:

**DV5-1021ET**P8400**320GB**4GB**9600GT**
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 118
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 1.063 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.