Şimdi Ara

Ekran karti secimi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ekran kartimi degistirmeyi dusunuyorum. Oyun oynarim fakat en son oyunlari takip edip cok ust duzey ozellikler ile oyun oynama pesinde de degilim.
    Daha cok fiyati uygun birsey ariyorum, oyun oynamaya da niyetlendigimde beni uzmesin yeter.
    Baktigim su model var;
    1 - "VGA Palit GeForce GTX650 OC EDITION DUAL Li GDDR5 1024MB/128bit "
    2 - Fiyati uygun bu var "MSI NVidia N630-2GD3 PCI-E 2GB "
    3 - Buda baska alternatifim "SAPPHIRE HD 7750 PCI-E 2GB DDR3"

ilki ddr5 olmasindan dolayi ilk tercihim, birde sormak istedigim ddr5 in daha eski anakarta calismasinda sorun olur mu? yoksa pci-e girisi olmasi yeterlimidir.

Fikir ve yorumlarinizi bekliyorum, tesekkurler.

• en basitinden gddr3 ile gddr5 arasındaki fark biri dual ram diğeri ise quad ram bağlantı şeklini kullanır gddr 5 yüksek gecikme oranına sahip olsada hız olarak gddr3ün çok üstündedir ve daha temiz sinyal gönderir. ama tek başına sadece bir etken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 6 Haziran 2014; 3:24:20 >
  • Tabiki de birincisi.. GDDR3-5 olması senin anakartını etkilemez o ekran kartının içinde olan RAM'lerin bir göstergesidir ve gddr5 çok daha iyidir ;)
  • doganay82 kullanıcısına yanıt
    Pci ex16 girişi varsa yeterlidir 1.cisini al gddr3 ekran kartı alınmaz bu saatte performans vermez.
  • pc ozelliklerimde bunlar;
    GPU 400 MHz
    Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
    CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600
    4 GB 'ta ram var.
  • doganay82 kullanıcısına yanıt
    İlkini tercih etmen en mantıklısı.
  • yani ilkinin fiyati digerlerinden fazla zaten benim sorma amacim birazda ucuz olanlari benim amacimi karsilar mi?
    Yani bosa kullanmiyacagim ozelliklere para vermis olmayayim. malum kasada eski zaten :) 2008 de toplandi.
    Bir tanede bu var ilk secenege yakin " GigaByte ATI RADEON GV-R677D5-1GD "
    biraz daha iyi biraz daha iyi darken git gide fiyat yukseliyor, sonu yok bu isin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.