her ne kadar en 4 GB ram ve 400 W psu istese de alıp bir deneyeceğim, olmazsa psu ve ram de alıcam. umarım anakart sıkıntısız olarak çalıştırır bu ekran kartını.
quote:
Orijinalden alıntı: notther
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
6670 63w 7750 55w ceker 7750 oneririm.
7750 almaya karar verdim. haftasonu indirimini bekliyorum. Aşağıdaki modeli alacağım.
her ne kadar en 4 GB ram ve 400 W psu istese de alıp bir deneyeceğim, olmazsa psu ve ram de alıcam. umarım anakart sıkıntısız olarak çalıştırır bu ekran kartını.
55w karta 400w psuya ne gerek var amd abartiyor biraz.sendeki 350w psu ile sorunsuz calisacaktir bence.
quote:
quote:
quote:
7750 almaya karar verdim. haftasonu indirimini bekliyorum. Aşağıdaki modeli alacağım.
55w karta 400w psuya ne gerek var amd abartiyor biraz.sendeki 350w psu ile sorunsuz calisacaktir bence.
bendeki psu 300 Watt mış dün kontrol ettim. Ama amd de herhalde overclock olayını düşünerek 400 W değerini vermiş olabilir.
quote:
quote:
quote:
quote:
bendeki psu 300 Watt mış dün kontrol ettim. Ama amd de herhalde overclock olayını düşünerek 400 W değerini vermiş olabilir.
ben hala sorun cikarmayacagini dusunuyorum.bi dene bakalim calisacak mi olmadi 70 kusur liraya xilence 400w var haftasonu vatanda.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ben hala sorun cikarmayacagini dusunuyorum.bi dene bakalim calisacak mi olmadi 70 kusur liraya xilence 400w var haftasonu vatanda.
evet öyle yapıcam ben de. çalışmazsa bir tane alıcam psu. önerileriniz için teşekkür ederim. daha önce işlemcimin yeterli olacağını söylemiştin fakat şunu merak ediyorum; overclock yapmam halinde bu ekran kartı ile sistemin perfromansı daha mı iyi olacaktır? bu arada 2gb ram var bir sıkıntı olmaz herhalde?!
islemciye overclock yaparsan minumum fpslerin yukselir bu da oyunlarda daha iyi olur.2gb ram bazi oyunlarda yetersiz kaliyor.ddr2 ramler pahali ve uyumsuzluk yapabilir farkli marka olunca.gittigi kadar idare et sonra sistemi degistir bence.ekran kartini alinca sistemin omrunu uzatmis oldun iste.
eyvallah çok sağol.
quote:
islemciye overclock yaparsan minumum fpslerin yukselir bu da oyunlarda daha iyi olur.2gb ram bazi oyunlarda yetersiz kaliyor.ddr2 ramler pahali ve uyumsuzluk yapabilir farkli marka olunca.gittigi kadar idare et sonra sistemi degistir bence.ekran kartini alinca sistemin omrunu uzatmis oldun iste.
merhaba,
hd7750 ekran kartını aldım bugün. nolur nolmaz diye de 500 W thermaltake psu aldım. psu yu değiştirmeden önce eski 300 W lık psu ile denediğimde kartı çalıştırdı driver yükledi sonra kapattım bilgisayarı.
yeni psu yu taktım tüm kabloları kontrol ettim hepsi yerli yerindeydi fakat bu sefer görüntü gelmedi hiç. ekran hep uyku modunda kaldı. eski psu yu tekrar taktım, bu sefer de görüntü gelmedi. bir de biosu resetlemeyi denedim üzerinde eski psu varken, resetten sonra çalıştı. yeni PSU yu kontrol ettim ve 24 pinlik slotunun bir tanesinde iletken tel olmadığını gördüm, acaba psu da bir sıkıntı mı bu? yeni psu yu taktığımda da her şey çalışıyor gözüküyor fakat ekran bir türlü gelmiyor. resmini ekledim. değiştirmeli miyim acaba psu yu?
elimde cikma bir psu yok ne yazik ki bakamiyorum orada pin var mi diye ama olmasi lazim.
anakartin girisine bir baksana psudan dusen pin anakart uzerinde mi kalmis?eski psu ile calisiyor di mi simdi?eski psuda gosterdigin yerde pin var mi?yeni aldigin psuyu degistireceksin gibi duruyor.
quote:
elimde cikma bir psu yok ne yazik ki bakamiyorum orada pin var mi diye ama olmasi lazim.
anakartin girisine bir baksana psudan dusen pin anakart uzerinde mi kalmis?eski psu ile calisiyor di mi simdi?eski psuda gosterdigin yerde pin var mi?yeni aldigin psuyu degistireceksin gibi duruyor.
evet eski psu ile çalışıyor şimdi. valla pin düştü mü düşmedi mi hiç control etmedim. ama eski psuda pin var. bugün gidicem değiştirmeye.
Bütçene uygun bir kart psu değiştirmene gerek yok DDR3 2 GB 128 bit gigabyte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme