Şimdi Ara

EKRAN KARTI PİN SAYISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar günaydın. Ben bı ekran kartı siparişi verdim kendi kartımı güncellemek adına 4060 dan 4070 supere geçiş yapıyorum. Benim elimdeki kart 8 pin ile çalışıyor ama gelecek olan kart 12 pinmis içinden çoklayıcı çıkıyormuş sanırım. Nereye bağlanır nasıl bağlanır bilgi sahibi değilim. Bilgisayarciya verecek bütçemde kalmadı bilgi sahibi bir arkadaş aktarırsa sevinirim. Çoklayıcıyı direk 8 pine takıp 12 mi yapacağım yoksa 8 pini söküp psudan 12 pinemi çevireceğim? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Güç kaynağınızın (PSU) tam marka ve modeli nedir?

• cafyon C kullanıcısına yanıt
    MSI 850w tam modüler kutusu nerde bilmiyorumda a850 bişiydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi şöyle bir şey var...

Tam modüler güç kaynaklarında... güç kaynağı tarafındaki pin yerleşimi standarda uymak zorunda değil. Hal böyle olunca... PSU-AraGüçKablosu-Kart zincirinde... kart tarafı %100 standarda göre yapılıyor ama... PSU tarafını bilmediğimiz için, rastgele kablo kullanmak büyük risk. Ya ölçüp not almak, haritalandırmak lazım ya da aynı güç kaynağı için ölçüm yapıp internette yayınlayanlara güvenmek lazım.

Ha, güç kaynağının orijinal kablosunun, karta takılan tarafına çoklayıcı diyorsanız... kartın ya kullanım kılavuzunda ya da internette kendi (kartın) sitesnde gerçek doğru bilgi vardır.

• Ekran kartı kutusundan çıkan dönüştürücüyü güç kaynağından çıkan 2x8 Pin kabloya takacaksınız o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.