hala ekran kartı + monitor 2lisini tamamlayamadım dün ark.ın teki crt ye düz gitti. lcd saglık elektrk gorntu kalitesi fln cok ilerde diyince ekran kartından kısmayı düsünüorum da
CRT Flat(düz kare) alırsan hele hele Samsung,LG gibi düzgün bir marka olursa LCD'ye fazla para vermene gerek kalmaz ama artık 190$'a LCD var,görüntü kalitesi olarak biraz daha iyidir LCD'ler ama CRT uzun ömürlüdür(ben eski monitörümü 9 sene kullanmıştım)
oyun oynama ve grafik üzerinde çalışmayacaksan hiç önemli değildir ekran kartı
quote:
Orjinalden alıntı: WinPeAcE
+1
quote:
Orjinalden alıntı: WinPeAcE
+ listesine benide ekleyin
lcd göz saglıgı ve yorgunlugu için birebir uzun ömürlülüktede ldc daha iyidir bence lcd al
ekran kartları modellerine göre tv-0ut için tv encoder,(bu sayede dvd ye dat formatında yazdığım filimleri tv den izliyebiliyorum) video işleme için donanım hızlandırmalı video encoding özelliğine sahiptirler..(bu sayede digital kamera ile çektiğim video ları istediğim formatta daha hızlı işleyip düzenleyebilecem.. ileride x1x00 serisi alabilirsem tabi) ayrıca bazı ekran kartlarında vivo özelliği mevcuttur ki harici bir kaynaktan (uydu cihazı gibi) video yakalama imkanı saglarlar ve bu konuda tv kartlarından çok daha başarılıdırlar...(daha önce kullandığım 6600 diamond bu konuda çok başarılı idi) ancak bu özellikler açısından bir serinin üst ve alt modeli arasında fark yoktur... mesela 1300 1900 e eşittir yani oyun ve grafikten başka bir de tv ve Video encoder özelliği önemli
x1300 oyun oynamıyacaksan ve grafikle ugrasmıyorsan senin işine cok yarar. hatta pasif sogutması ile de kafanı dinlendirir
Ekran kartına oyun oynamayacaksan öok para vermene gerek yok. Görüntü kalitesi olarak x1xxx serisini tavsiye ederim. 1 milyar renk var Ya da nvidianın son teknolojisini içeren 7300 serisi bir kart da olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme