Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi Sıfır veya İkinci El (USTALAR BAKIVERSİN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oldu madem genel görüş en üst 760. ALINIK GTX760 mümkünse garantisi devam eden cinsten
  • quote:

Orijinalden alıntı: barthobel

Oldu madem genel görüş en üst 760. ALINIK GTX760 mümkünse garantisi devam eden cinsten

760 var dostum satılıyor hala vatan hepsi burda olmadı amazon fiyatları uçuk ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

quote:

Oldu madem genel görüş en üst 760. ALINIK GTX760 mümkünse garantisi devam eden cinsten

760 var dostum satılıyor hala vatan hepsi burda olmadı amazon fiyatları uçuk ise

800 TL pahalı değilmi sencede vatanda falan bu fiyat amazonda aynı şekilde iyi bir ikinci el bulursam alacam yoksa amazonda uygun fiatlı 750 ti var yaklaşık olarak 350 TL falan gelio hem fiyatı uygun hemde kartta fena degil hemde sıfır ürün olmadı öyle yapacam.

• quote:

quote:

quote:

800 TL pahalı değilmi sencede vatanda falan bu fiyat amazonda aynı şekilde iyi bir ikinci el bulursam alacam yoksa amazonda uygun fiatlı 750 ti var yaklaşık olarak 350 TL falan gelio hem fiyatı uygun hemde kartta fena degil hemde sıfır ürün olmadı öyle yapacam.

2. el forumuna bakmanı tavsiye ederim temiz kart bulursan daha iyi olur bütçen için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 20 Kasım 2015; 12:22:50 >

• @cumur Hacı ben GTX960 yapışturdım amazondan :))
  • quote:

@cumur Hacı ben GTX960 yapışturdım amazondan :))

fazla olmasın aga o kartta 850 tl civarı yurt içi sen kaça alıyorsun ona göre bende bakarım, acaba performansı nasıl olacak

BU NASIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Kasım 2015; 15:56:50 >
  • 2.el 7950 al 350/400 tl civari sistem biraz daha goturur 1-2 yil falan gideri var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

fazla olmasın aga o kartta 850 tl civarı yurt içi sen kaça alıyorsun ona göre bende bakarım, acaba performansı nasıl olacak

BU NASIL

Kardeşim 580 falan mal oldu adam koymuş forma760 a 550 575 istiyor aklıma yatmadı ikinci el. Ondan dolayı sıfır 960 aldım epey gider bana sende uğraşma aklın arkada kalmasın çek sende bir tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @cumur kardeşim ben o markayı almazdım ben amazondan indirimden faydalanaıp evga aldım

• quote:

quote:

quote:

BU NASIL

Kardeşim 580 falan mal oldu adam koymuş forma760 a 550 575 istiyor aklıma yatmadı ikinci el. Ondan dolayı sıfır 960 aldım epey gider bana sende uğraşma aklın arkada kalmasın çek sende bir tane

linkini verirmisin bakayım bi
    edit: yazmışsın yukarıda bakıyorum evganın servis sıkıntılı ama burada yapmıyorlar amazondan alınan ürünleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Kasım 2015; 19:32:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

BU NASIL

linkini verirmisin bakayım bi
    edit: yazmışsın yukarıda bakıyorum evganın servis sıkıntılı ama burada yapmıyorlar amazondan alınan ürünleri

Sıkıntı yok amazon gonderiyosun 10 gude sıfırını gonderiyorlar rahat ol bitde bu çakmak değilki zırt pırt bozulsun pmpirikli olursan bozulur :))

• Bu arada vergi dahil bu maliyet olurda gumruk takılmassa şansına 32 dolar vergi kestiler takılmassa onuda iade ediyorlar 100 tl daha ucuza gelecek

• barthobel kullanıcısına yanıt
    Benim birader de onu söyledi vergi alınır dedi artık hep alıyorlarmış mevzuat değişmiş, şimdi sana toplam kaca gelmiş olacak burada 750 800 tl bandında değer mi acaba pimpirikli olma diyorsun da bak az yukarıda başı ağrıyan biri var konu açmış evga ile alakali bi oku istersen CW li ürün ile baya uğraştı

• quote:

Benim birader de onu söyledi vergi alınır dedi artık hep alıyorlarmış mevzuat değişmiş, şimdi sana toplam kaca gelmiş olacak burada 750 800 tl bandında değer mi acaba pimpirikli olma diyorsun da bak az yukarıda başı ağrıyan biri var konu açmış evga ile alakali bi oku istersen CW li ürün ile baya uğraştı

@cumur hacı sen bu kartı alamayacan :)) cw sorunu evgaya has degil genelde 970 serisinde var o problem konuya bakmadım ama yeni versiyonlardada yok diye biliyorum. Benim açımdan değdi kardeşim. Bana net herşey dahil kargo vergi 580 TL mal oldu. Kaldıki yukarda da söyledim sana adamlar 760 serisini 550 575 den satıyor niye ikinci el alayım abi 2-3 seri yukarda sıfır kart aldım 580 ödeyecem :)
  • Bu arada ben tr ye 750 ye göremedim. Vatanda 850 TL an itibariyle. Birde seni al al diye darlamak istemiyorum sonra bişey olur beni suclama :) kardeşim kendi tercihini yap. Benim tercihim bu yönde oldu dediğim gibi ikinci elde o fiyatı verene kadar hem 2-3 seri yukarda hem sıfır kart almış oldum umarım bi sorunla karşılaşmam
  • @cumur linke tıkla oku ve ağla :)) bizim gibi düşünen arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum.http://teknoseyir.com/inceleme/oyunlar-icin-islemci-ne-kadar-onemli-q9550-gtx980
    Ileride guncelleme yapacak misiniz?
    Bir arkadan 350 liraya 7870 satiyordu. Hoc bosuna 750 ti a 380 390 lira vermeyin... Psunuz saglam 7870 veya r7 270 kullanabilirsiniz. Fazlasina gerek yok islemci sinirlar. Bu kartlar ideal bence..

https://forum.donanimhaber.com/showtopic.asp?m=111932903&p=1#111932903

Cok hos muhabbetli bir arkadasimiz. Oneririm kendisini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar imzamdaki sistem ile black ops3 ü oynayamıyorum işlemci mi yoksa ekran kartı kaynaklımı acaba ?
    orta sınıf bi sistem toplayayım dedim bi şahin parası hesap çıktı
    mevcut sisteme birkaç dokunuş yapsam 2 yıl daha idare eder mi saygılar ..
    Sana cevap yazdım dostum bu verdiğin link bir değerlendirme veya kriter olamaz zaten kısıtlı bilgi olduğunu altındaki yorumları okursan anlarsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.