Şimdi Ara

ekran kartı önerisi acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa bi forumda konu açıyorum yanlışım varsa özür dilerim, mazur görün lütfen.

masaüstü toplayacağım sadece ekran kartı kaldı. daha çok oyun amaçlı topluyorum (aman babam duymasın :))

anakart::::ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz(O.C.) HDMI Anakart

işlemci::::INTEL Core i7 3770K Soket 1155 3,5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

kasa:::(600w lık iyidir dediler)THERMALTAKE V3 600W MidT ATX SİYAH KASA

ekran kartı:::: niyetim buydu ama stoklarda yokmuş ZOTAC GTX570 GDDR5 1280MB 320Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı (saat 17.00gibi alacağım lütfen yardım )

arkadaşım ekran kartı seçerken bit ine dikkat et demişti o yüzden bunu seçmiştik siz daha iyi bilirsiniz gerçi şimdiden çok teşekkürler..

• ekran kartı için ne kadar bütçen var ve nereden (il) almayı düşünüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Copyright © 2011-2022
    Ajans© ®
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaccaks

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    düzce vatandan alacagım fiyat aralıgım ekran kartı icin 800-1200tl

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

HD 7850 alınız ekran kartını

ne yazık ki stoklarda yok.. mümkünse nerden almamı önerirsiniz (internetten almayı babam sıcak bakmıyor)

quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

HD 7850 alınız ekran kartını

ne yazık ki stoklarda yok.. mümkünse nerden almamı önerirsiniz (internetten almayı babam sıcak bakmıyor)

Alıntıları Göster
    gtx 670
    Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
    ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
    Cooler Master H500 Kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

gtx 670

Alıntıları Göster
    hogcada düzce vatan bilg dan alacagım orada ne yazık ki yok tavsiyen icin teşekkür ederim magaza konusunda da tavsiyelerini bekliyorum
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu fiyat araligina daha iyi ekran kartlari alabilirsin, gtx670 ya da amd 7870 gibi. Hatta 7950 bile alabilirsin biraz zorlarsan(2 yada 3gb-384bit)(yaklasik 1200 lira). Mobilden bakmam biraz uzun surucek o yuzden link atamiyorum k. bakma. Hemen karar verme. Onerileri bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cabrakan -- 11 Temmuz 2012; 12:13:56 >

Orijinalden alıntı: Cabrakan

quote:

Bu fiyat araligina daha iyi ekran kartlari alabilirsin, gtx670 ya da amd 7870 gibi. Mobilden bakmam biraz uzun surucek o yuzden link atamiyorum k. bakma. Hemen karar verme. Onerileri bekle

çok teşekkürler, önerileri bekliyorum...

quote:

quote:

Bu fiyat araligina daha iyi ekran kartlari alabilirsin, gtx670 ya da amd 7870 gibi. Mobilden bakmam biraz uzun surucek o yuzden link atamiyorum k. bakma. Hemen karar verme. Onerileri bekle

illa vatan mı olacak çünkü orada bu fiyat aralığında önerilecek kart kalmamış sizin bulunduğunuz bölgedeki yerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

quote:

quote:

illa vatan mı olacak çünkü orada bu fiyat aralığında önerilecek kart kalmamış sizin bulunduğunuz bölgedeki yerinde.

vatan olsa güzel olur illa demiyorum olmadı başka yerden alırım sorun olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

quote:

quote:

vatan olsa güzel olur illa demiyorum olmadı başka yerden alırım sorun olmaz

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95195

• 3770k ya gerek yok hocam onu 3570k yapalim aradaki farkida ekran kartina yatiralim. 7850-7870 en iyi iki tercih durumunuza gore

Orijinalden alıntı: aslan66_

3770k ya gerek yok hocam onu 3570k yapalim aradaki farkida ekran kartina yatiralim. 7850-7870 en iyi iki tercih durumunuza gore
    ZOTAC GTX670 AMP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı kafama yattı gibi kaç sene götürür tahmini?
    Of ne kadar zormuş ekran kartı seçmek çok kararsızım alıp da begenmemek de var fiyatlarda yüksek almasam mı napsam :)

ZOTAC GTX670 AMP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı iyi midir başım döndü vallaha bir an önce seçip almak istiyorum

ZOTAC GTX670 AMP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı kafama yattı gibi kaç sene götürür tahmini?
    Of ne kadar zormuş ekran kartı seçmek çok kararsızım alıp da begenmemek de var fiyatlarda yüksek almasam mı napsam :)

ZOTAC GTX670 AMP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı iyi midir başım döndü vallaha bir an önce seçip almak istiyorum

Alıntıları Göster
    Bence Asus DirectCU2 alın yada msi twin frozr 3 bende gtx570 amp var ve ısınma sorunu ve ses sorunu yaşıyorum bence almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yanlızşahin

Bence Asus DirectCU2 alın yada msi twin frozr 3 bende gtx570 amp var ve ısınma sorunu ve ses sorunu yaşıyorum bence almayın.

Alıntıları Göster
    GTX570 in yerine Sapphire HD7870 gibi bir kart almanı öneririm .

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94648

testler :

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1427/pg6/amd-radeon-hd-7870-and-radeon-hd-7850-graphics-cards-review-battlefield-3.html

yada 1200e kadar çıkabiliyorsan , Zotac GTX670 in AMP modeline bakabilirsin

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8369

Edit : yeni gördüm editliyorum , 3770K yerine 2700k almani öneririm , 3770k ne kadar yeni teknoloji olursa olsun , 2700k nin performansi da iyidir . Hem sicaklik hem de OC + performans bakimindan 2700k daha verimli ve fiyat olark daha uygundur .

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=91477

Ayni hatayi bende yapiyordum , sagolsun Digitaldrop arkadasimiz zamaninda uyardi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 13 Temmuz 2012; 12:40:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

GTX570 in yerine Sapphire HD7870 gibi bir kart almanı öneririm .

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94648

testler :

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1427/pg6/amd-radeon-hd-7870-and-radeon-hd-7850-graphics-cards-review-battlefield-3.html

yada 1200e kadar çıkabiliyorsan , Zotac GTX670 in AMP modeline bakabilirsin

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8369

Edit : yeni gördüm editliyorum , 3770K yerine 2700k almani öneririm , 3770k ne kadar yeni teknoloji olursa olsun , 2700k nin performansi da iyidir . Hem sicaklik hem de OC + performans bakimindan 2700k daha verimli ve fiyat olark daha uygundur .

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=91477

Ayni hatayi bende yapiyordum , sagolsun Digitaldrop arkadasimiz zamaninda uyardi .

Alıntıları Göster
    HD7850 al aralarında önemsenecek fark yok hem daha az enerji tüketir hemde daha ileriye dönük olur,ayrıca daha az ısınır 28nm olduğu için.

• Hepsi burada.com sitesinden 7850 alabilirsin.

Üstelik düşük fiyatta almak saçmalık olur. Sistemin gayet iyi bu yüzden üstün performanslı bir kart almalısın.. 6850 orta seviyede bir karttır. 1gb 256 bit gddr5

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Üstelik düşük fiyatta almak saçmalık olur. Sistemin gayet iyi bu yüzden üstün performanslı bir kart almalısın.. 6850 orta seviyede bir karttır. 1gb 256 bit gddr5

Alıntıları Göster
    yardımcı olan, olmaya çalışan tüm arkadaşlara, bu siteye, adminlere kısaca herkese teşekkür ederim sağolun kasayı topladım parasal anlamda biraz sıkıntı oldu ve fiyatları indirp asus'un gtx560ti yi aldım inşallah pişman olmam lütfen güzel şeyler söyleyin :)) nese olmadı 2 sene sonra bi ekran kartı daha alırım tekrar herkese çok teşekkürler....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.