Şimdi Ara

EKRAN KARTI ÖNERİSİ ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beni Ati readon x1550 ekrankartı kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum.Maksimum 250 tl fiyatı olan bir akran kartı önerilerinizzi bekliyorum.

Arkadaşlar ayrıca ben windows 7 professional kullanıyorum ve klavyeden ne zaman " d " tuşuna bassam bilgisayarda farklı bir pencere açılıyor.Bunu bilen bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin.

şimdiden teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• öncelikle
    1-) x1550 agp mi pcı mı?
    2-) PSU marka ve model?
    bunları yazarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.
  • Anakart
    İşlemci
    Ram
    Güç Kaynağı tam olarak nedir belirtirseniz iyi olur

D tuşu sorununuzu kısayolla ilgili olabilir ya da virüs türü birşey de olaiblir.
  • EKRAN KATIM ŞU ANDA BENDE KULLANDIĞIM ATI X1550 PCI EXPREES X16
    PSU POWER-MAN
    PSU MODEL:IP-P350AJ3-1
    2GB OCZ RAM
    İNTEL DUAL CORE 4400 İŞLEMCİ
    ASUS P5L-MX ANAKART
  • psu kaç watt
  • 350 w psu nun üstünde gösterdiği değer.gerçek değeri nedir bilmem
  • arkadaşlar birde ekran kartının yeni oyunlardada biraz iyi olmasını istiyorum.çokmu istiyorum bilmiyorum ama.varsa önerileriniz 250 tl ye kadar açığım yardımlarınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun arkadaşlar daha fazla önerileriniz varsa alabilirim birde bişey sorcam nvidia bazı oyunları çalıştırmıyo yani oyun seçiyo filan diyolar ne kadar doğru bu bide yukarıdaki kart directx kaçı destekliyo öğrenebilirmiyim
  • http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=88796&ad=ASUS-EAH5750-2DiS-1GB-128BiT-DDR5-DX11-PCi-EXP-Ekran-Kartlari vehttp://www.netsiparis.com/detay/12821020080/ASUS-EAH5750-FORMULA-DI-512MB-DDR5-128BIT Arkadaşlar sizce bu kartlar nasıl vede tv-out nedir bilgi verirseniz sevinirim.yukardaki kartlardan hangisini tercih ediyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahdurmus -- 7 Mayıs 2010; 19:17:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahdurmus

saolun arkadaşlar daha fazla önerileriniz varsa alabilirim birde bişey sorcam nvidia bazı oyunları çalıştırmıyo yani oyun seçiyo filan diyolar ne kadar doğru bu bide yukarıdaki kart directx kaçı destekliyo öğrenebilirmiyim

öyle bişey yok takma kafana. ki zaten söz konusu kartların alayı ATI

quote:

Arkadaşlar sizce bu kartlar nasıl vede tv-out nedir bilgi verirseniz sevinirim.yukardaki kartlardan hangisini tercih ediyim.

link açılmıyor. hangisi ucuzsa onu al , eğer 1GB olanı 15-20 TL falan daha pahalıysa , tercih edlebilir.

• merhaba arkadaşlar bu ekran kartını aldım nasıl sizce http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=88796&ad=ASUS-EAH5750-2DiS-1GB-128BiT-DDR5-DX11-PCi-EXP-Ekran-Kartlari
    ayrıca bir sorunum var bu ekran kartını aldıktan sonra işlemcim hep %100 kullanılıyo ve oyundan otamatikmen çıkıyo acaba neden olabilir.
    sistem şu şekilde:

win7 proffesional
    2gb team elite 1033 mgh ddr2 ram
    intel dual core e4400 2.0 ghz işlemci
    asus p5l-mx anakart
  • 5750 en iyi seçim olr
  • bir sorunum var bu ekran kartını aldıktan sonra işlemcim hep %100 kullanılıyo ve oyundan otamatikmen çıkıyo acaba neden olabilir.
    sistem şu şekilde:

win7 proffesional
    2gb team elite 1033 mgh ddr2 ram
    intel dual core e4400 2.0 ghz işlemci
    asus p5l-mx anakart
  • işlemci yeterli gelmiyo olabilir.
    oyundan atması oyunun kendisiyle alakalı olabilir (eğer orjinal değilse)
    ayrıca işlemci soğutucusu görevini iyi yapmıyo olabilir
    ayrıca PSU yeterli gelmiyo olabilir
    vs vs..

pek çok sorun olabilir :)
    ama aşağı yukarı her oyunda yapıyorsa sorun PSU'dur tahminimce

tavsiyem, 450Watt ve üstü bi PSU ile en azından sistemi bi daha dene. En yakın zamanda da PSU'yu değiştir ve işlemciyi de clock'layabilirsin oyunlarda sıkıntı olasını istemiyorsan
  • hata vermeden oyunun kapanması ve masaüstüne dönmesi bence yazılımsal bir problemdir. driverlar ile alakalı bir sorun yada oyunun c-rack i ile alakalıdır diye düşünüyorum...
  • ama farklı oyunlarda oluyor ve oyun kapanınca hemen performansa baktığımda cpu %100 kullanılıyo görünüyor vede cpu stabil değil kullanım bilgileri devamlı değişiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.