Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerirmisiniz Üstadlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde eski bi bilgisayar var. Bende boşta yatmasın üç beş bişeyler oynayım (orta yollu oyunlar ) diye ekran kartı almaya karar verdim. Bilgisayar özellkleri:

İşlemci : Amd ahlon x2 64 5200+
    Anakart: sapphire pe-am2rs690v2
    Ram: 3gb ddr2
    300watt Power var

Bunlara göre kardeş sana eniyisi şu ekran kartı Tak kullan diyebileceğiniz ekran kartları önerilerinizi bekliyorumm.

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmuroo -- 7 Mayıs 2016; 23:15:19 >

• elinizdeki işlemci ile orta yollu oyun oynanmaz 6-7 sene önceki oyunlar oynanır.güç kaynağı da çok zayıf anakart da çok eski.r7 240 alabilirsin ama yeni kart diye yeni oyun oynarsın zannetme bence yatsın daha karlı çıkarsın.
  • products/product-page.aspx?pid=4892 şu kart olurmu peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

elinizdeki işlemci ile orta yollu oyun oynanmaz 6-7 sene önceki oyunlar oynanır.güç kaynağı da çok zayıf anakart da çok eski.r7 240 alabilirsin ama yeni kart diye yeni oyun oynarsın zannetme bence yatsın daha karlı çıkarsın.

Gigabyte geforce gt420 gpu 2gb 128bit

Yakınımda biyerde uygun fiyata buldum almayı dusunuyordum

• ne kadar uygun fiyatli mesela?pek oyun canlisi bir kart degil dedigin 240 yine iyi kotu bisiler oynatabiliyor ve 190 lira gibi fiyati olmasi lazim.ben tavsiye etmem gt420 ama o islemciye anca o olur derlerse de bisi demem.
  • Hocam gt 420 ile oyun oynanmaz r7 240 alın alacaksanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

ne kadar uygun fiyatli mesela?pek oyun canlisi bir kart degil dedigin 240 yine iyi kotu bisiler oynatabiliyor ve 190 lira gibi fiyati olmasi lazim.ben tavsiye etmem gt420 ama o islemciye anca o olur derlerse de bisi demem.

80 TL demişti. Abi yalan yok cebimde 130 TL para var gidip 2. El kart alcam internet ten felan . R7 240 araştırdım gerçekten güzel bi kart bana göre ama o kadar baktım satan yok bulamadım yani. Bana bu fiyata güzel bi kart söylermisiniz ha bide kartta hdmi girişi olması sart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Hocam gt 420 ile oyun oynanmaz r7 240 alın alacaksanız.

İşte satan bulamadım bendeki paraya..

• Ha bidevet oyun dediğim lol felan. Mesela şimdiki kartım 512mb 64 bit hd3450 . Lol de orta kalitede 40 fps veriyor. Bunu daha kaliteli hale getirmem ve yeni aldığım monitöre uygun olması gerek kartın. Aldığım monitör 22inc full hd

• quote:

suna bi bak bakalim satilmis mi duruyor mu diye mesaj at.

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-r7-240-ddr3-2gb-128bit-295438200/detay

Abi ben Ankaradayım yaa :((

Elden almam lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmuroo -- 8 Mayıs 2016; 12:09:21 >
  • ohoo cok sey istiyorsun millet kargo ile hallediyor sana ankaradan 130 liraya 240 nereden bulayim.ne bulursan onu alacan o zaman ama alinca bu oynatmiyor diye gelmeyecen biz soyledik gt420 guzel kart degil diye.ankarada yok mu bilgisayarci belki satan vardir bi gez bakalim.
  • Hocam ikinci elden hd 6670 gibi kartlara bakın o zaman. r7 240 tan eksiği yok hatta gddr5 modeli ondan iyidir.
  • quote:

ohoo cok sey istiyorsun millet kargo ile hallediyor sana ankaradan 130 liraya 240 nereden bulayim.ne bulursan onu alacan o zaman ama alinca bu oynatmiyor diye gelmeyecen biz soyledik gt420 guzel kart degil diye.ankarada yok mu bilgisayarci belki satan vardir bi gez bakalim.

Buldum abim letgo dan cevap versin alacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun bilgiler icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ikinci elden hd 6670 gibi kartlara bakın o zaman. r7 240 tan eksiği yok hatta gddr5 modeli ondan iyidir.

Hocam 6750 nasıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: mmuroo

quote:

Hocam ikinci elden hd 6670 gibi kartlara bakın o zaman. r7 240 tan eksiği yok hatta gddr5 modeli ondan iyidir.

Hocam 6750 nasıldır

İş görür kesinlikle.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 6750 nasıldır

İş görür kesinlikle.

Tamamdır eyvallah

• quote:

quote:

quote:

Hocam 6750 nasıldır

İş görür kesinlikle.

Hocam 7750 buldum parama. Şimdi almaya gidiyorum. Değerli yorumunü bekliyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.