Şimdi Ara

Ekran kartı öneri (Acele)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar call of duty serilerini oynamak için ekran kartı alıcam

Anakartım Pcı-Express modelinde .

Bütçe : 40 - 70 TL arası .

Sistem :

Intel Pentium 4 3.20 GHz
    RAM: 512 MB RAM (XP
    İşletim Sistemi: XP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackeagle70 -- 2 Mayıs 2010; 10:44:50 >

hadi kolay gelsin
    Alsanda boşuna almış olursun verdiğin paraya yazık olur
  • herhangi bir 512 mb lık bir ekran kartı senin işini görür 9600 lere gerek yok diye düşünüyorum herkes acayip fiyat istiyor modern warfare 2 oynamak istiyorsan sisteminde yenilik şart yani oynayamazsın şuan ekran kartı alsanda çünkü ram durumun çok zayıf açmaz açsada donarak hareket edersin. ama alt serileri rahatça oytnayabilirsin..
    Ekran Kartı Tavsiyesi.
    4 ay önce açıldı
    Ekran kartı tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

herhangi bir 512 mb lık bir ekran kartı senin işini görür 9600 lere gerek yok

iyi o zaman 512 MB X550 yada 3450 alsın dimi,full oynatır ne de olsa 512 MB

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

sevgili arkadaşım sistemine bakarsan 512 ram ile full detay açabileceği bir oyun söylermisin bana? söyleyemezsin... call of duty 2 gibi bir oyunda bile zorlama yapar ama ekran kartını herhangi bir 512 mb alırsa ucuzundan bu oyunu rahat bir şekilde oynayabilir ki ben oynadım zamanında kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ama yeni oyunları oynayamaz. ram yetmez sen buna 9600gt al demişsin 256 bitlik ir kart ın fişyatı nekadar söylermisin bana arkadaşımız " Bütçe : 40 - 70 TL arası . " demiş... sen tutup anlamsız birşey yazmışsın haksızmıyım? ayrıca sırf bana muhalefet içinmi yazıyorsun bu mesajı yoksa arkadaşa açıklık getirmek içinmi? bulabilirsen 40-70 tl arasına çalışan sorunsuz bozuk olmayan bir 9600 gt alsın arkadaş... lütfen tartışma ortamı yaratmayın yapıcı olun arkadaşın istediğine göre cevap verin bütçesini aşan şeyleri söylemeyin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

sevgili arkadaşım sistemine bakarsan 512 ram ile full detay açabileceği bir oyun söylermisin bana? söyleyemezsin... call of duty 2 gibi bir oyunda bile zorlama yapar ama ekran kartını herhangi bir 512 mb alırsa ucuzundan bu oyunu rahat bir şekilde oynayabilir ki ben oynadım zamanında kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ama yeni oyunları oynayamaz. ram yetmez sen buna 9600gt al demişsin 256 bitlik ir kart ın fişyatı nekadar söylermisin bana arkadaşımız " Bütçe : 40 - 70 TL arası . " demiş... sen tutup anlamsız birşey yazmışsın haksızmıyım? ayrıca sırf bana muhalefet içinmi yazıyorsun bu mesajı yoksa arkadaşa açıklık getirmek içinmi? bulabilirsen 40-70 tl arasına çalışan sorunsuz bozuk olmayan bir 9600 gt alsın arkadaş... lütfen tartışma ortamı yaratmayın yapıcı olun arkadaşın istediğine göre cevap verin bütçesini aşan şeyleri söylemeyin...

"herhangi bir 512 mb lık bir ekran kartı senin işini görür" bu yorumu ben yapmadım,vurgulamak istediğim o sistem de isterse i7 işlemci olsun ,olay 512 ekran kartıyla bitmiyor ,evet arkadaşın sistemi düşük ama bizde tutup 58xx serisi kart önermedik,40-70 arası 9600gt bulursun demedim sadece bak dedim,garantili 2 .el 9600gt 100 civarı bulabilir,önerdiğim sistemi için max kart ve aldığına en azından değmiş olsun,kırdıysam özür dilerim ama o önerdiğin 512mb ekran kartının modelini de da merak etmiyor değilim :)

• tamam tamam ya tartışma çıkmasın gereksiz yere kastedilen şeyler belli.

Pci-E bir kart arıyorsan o fiyata ve o sisteme pek bir şey öneremeyiz o sistemde 9600 gt değil 8500gt bile darboğaz yapar. Alabileceğin en düşük ekran kartını almaya bak ama kapasitesi 256mb altında olmasın. çünkü giriş seviyesi bir ddr2 ekran kartı alsan bile gereksiz olur o sisteme
    ***AMD Ryzen 5 1400 with Gelid Tranquillo*** ***MSI A320M PRO-VH Plus*** ***GSKILL RipjawsX 2x8GB 3000 MHz*** ***2xSeagate 500GB Raid 0***WD Green 240GB Sata SSD***MSI RX570 Armor OC*** ***Deep Cool Smarter*** ***COUGAR CM Power 700W PSU***
  • yok dostum kırmak falan yok hatırlarsan x1550 x1650 prolar vardı 512 mb falan filan bu tipleri çok ucuza rahtlıkla bulunabiliyor pek bir özelliği yok 512 veya 1 gb olması dışında ufak tefek şeyler ben 256 mb x550 de kullandım ama 2 gb ddr2 800 kit ram ile crysiste takılmadan oynadım tabi düşük ayarlarda burda arkadaşın amacı düşük ayarlarda oynayabilmek diye düşünüyorum ufak bir ekleme ile en azından oyunları akıcı oynamak cod 2 yi 1650 ile rahatlıkla oynar ben oynadım hatta x550 ilede oynadım ilk ram im 512 mb 533 mhz idi ama bu bi,lgisayara 5850 de taksan ram olmadan birşey yapamazsın ikimizde aynı şeyleri söyledik ama arkadaşın bütçesi belli ve sanırım o bütçeyide zorlayarak yaratmış durumda bilgisayara ram almaya kalksa ekran kartına para kalmıcak 1gb ram ve 512 mb ekran kartını bulabilir diye düşünüyorum o fiyata 40-70 tl aralığına forumda görmüştüm önceden bence böyle yaparsa daha uygun olur zaten sistemi günceliğini yitirmiş parası olunca ileride daha iyi bir sistem kuracaktır.

• http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-9473.html
    74 tl ye alabileceğin en iyi kart dx10.1 destekli hemde
    atkadaş ben msı rx2600 pro almıştım 256 mb 90 tl ye 1 sene önce
    crysis i normal ayarlarda oynuyordum 1024 768 1 gb ram le
    sistemini iğleştir bence özllikle ram i yok fazla masraf yapmayacağim dersen
    verdiğim linke tıkla al başka bir kart olmaz sıfıra
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.