Şimdi Ara

Ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı olmadan bir masaüstü bilgisayar veya laptop çalışır mı?
    Bilgisayara ekran bağlanmayacak bu arada. Fakat ekransız olarak windows çalışacak. Mesela bir laptopun ekran kartını çıkartırsam çalışır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Arkadaşlar ekran kartı olmadan bir masaüstü bilgisayar veya laptop çalışır mı?
    Bilgisayara ekran bağlanmayacak bu arada. Fakat ekransız olarak windows çalışacak. Mesela bir laptopun ekran kartını çıkartırsam çalışır mı?

ekransız bilgisayarda ne yapacaksın ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartısz onboard gırısını kullanırsın (MASAUSTUNDE ) Laptopu bılmıyorum. belkı onunda vgasndan goruntu alablrsn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

quote:

Arkadaşlar ekran kartı olmadan bir masaüstü bilgisayar veya laptop çalışır mı?

ekransız bilgisayarda ne yapacaksın ki ?

Ekran gerektirmeyen bir yazılım çalıştırılacak hocam. Yani yazılımın kasada çalışması kafi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nopainnogain12

ekran kartısz onboard gırısını kullanırsın (MASAUSTUNDE ) Laptopu bılmıyorum. belkı onunda vgasndan goruntu alablrsn.

Hocam görüntü almak istenmiyor, sadece bilgisayarın çalışması kafi. Yani bilgisayarda diyelim müzik açtık. Ekranı ve ekran kartını sökersek o müzik çalmaya devam eder mi bilgisayar kapanana kadar?
  • pc acıkken ekran kartını cıkarısan pc reset atar.ekran kartını cıkar(pc kapalıyken) vga tak. pc calıstır goruntu gelcek.masaüstüne gel .muzık ac kabloyu cıkar gıne muzqn calmaya devam eder.
  • quote:

pc acıkken ekran kartını cıkarısan pc reset atar.ekran kartını cıkar(pc kapalıyken) vga tak. pc calıstır goruntu gelcek.masaüstüne gel .muzık ac kabloyu cıkar gıne muzqn calmaya devam eder.

Peki ben müzik programını bilgisayar açıldığında otomatik olarak açılacak ve müzik çalacak şekilde ayarlarsam. Bilgisayar açılınca ekran bağlamasam da müzik kendiliğinden çalışır mı?
    Kesin bilgi edinmek için basitte olsa soruyorum, kusura bakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalışır ama fena kasar nete girdiğinde
  • quote:

quote:

pc acıkken ekran kartını cıkarısan pc reset atar.ekran kartını cıkar(pc kapalıyken) vga tak. pc calıstır goruntu gelcek.masaüstüne gel .muzık ac kabloyu cıkar gıne muzqn calmaya devam eder.

Peki ben müzik programını bilgisayar açıldığında otomatik olarak açılacak ve müzik çalacak şekilde ayarlarsam. Bilgisayar açılınca ekran bağlamasam da müzik kendiliğinden çalışır mı?

estafurallah sorunun basitimi olur.neyse ses gelır. ama kesın bır sey dıyemem . tabi. pc acılırken muzik kendiliğinden acılmasını nasıl sağlıyacaksın anlamadım

• quote:

quote:

quote:

estafurallah sorunun basitimi olur.neyse ses gelır. ama kesın bır sey dıyemem . tabi. pc acılırken muzik kendiliğinden acılmasını nasıl sağlıyacaksın anlamadım

Hocam işim müzik felan değil, somutlaştırmak için örneği verdim. Özel bir program var, programın ekransız çalışması gerekiyor. Ekran kartı da ekran olmayacaksa gereksiz ise boşuna masraf olmasın diye araştırıyorsun.

• Ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır. Ama kullanılır mı? Orası size kalmış.

Server amaçlı kullanacaksanız bunun için özel kasalar var ve bu kasaların haricinde kişisel bilgisayarların kasasını kullanıp sürekli açık vaziyette kullanmanız pek sağlıklı olmayacaktır, bunu da belirteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.