Bildirim
Ekran Kartı OC sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pek ilgilenen olmamış ama bu sefer ciddi bir sorunum var. OC yapınca ekran kartım yavaşlıyor artık. 690/980'e kadar çıkartabiliyorum ama eski değerlerden daha düşük sonuç alıyorum. İlginç olan durum, RV-630 (120 sp) yazan kısım 80 sp'ye düşüyor OC yapıp bir oyun açtıktan sonra. Sanırım shader processor'ün kısaltılmışı bu. Olay ne olabilir acaba. Riva Tuner'da mı sorun var? _____________________________ -
Yardım edebilecek birisi yok mu, bozdum kartı galiba . ATI Tool'da hiç OC olmuyor zaten(kilitleniyor). Sabah bir şekilde çalıştırmıştım OC'li iken, ama artık ne olduysa Stream Processor sayım 40 eksildi
. Sürücüyü silip tekrar yükledim, düzeldi ama Riva Tuner ile OC yapınca tekrar 80'e düşüyor SP sayısı.
_____________________________ -
kartın sürücüsünü değiştir bence _____________________________ -
Sürücü 7.10 Catalyst zaten. Sürücüden OC yapılabiliniyor ama 25 MHz yükseliyor sadece. HD2xxx serisi ile OC yapanlar hangi programı kullanıyorlar genelde? _____________________________ -
sunu denedin mi 1950 ile ben de ati tool ile yapamamistim bunda olmustu.
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733_____________________________ -
Denedim programı ama en ufak değişiklikte bile reset atıyor. Hatta Set Default Clocks düğmesi bile resetliyor. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X