beyler uzun zamandır ekran kartım yoktu oyun oynamıyordum ama canım sıkıldı oyun oynamaya başlıcam bi kaç oyun yükledim acayip kasıo donuo mesela knight online , cabal online gibi oyunları ve efectleri grafikleri güzel oyunları hiçbir donma ve kasma gibi sorun olmadan oynamak istiyorum bunun için önerilerinizzi bekliyorum. fiyat konusuna gelince malum öğrenciyim evdekiler pek yardımda bulunmaz makul bir fiyat olursa sevinirim xD şimdiden teşekkürler
diğer donanım bileşenleri ve net bir bütçe belirtirsen daha sağlıklı bilgilendirme ve tavsiyeler alabilirsin. Cpu-board-ram-psu...vs ?
yok yok yeter 4650 diycek birisi şimdi ona boşuna para vermesin ilerde işlemci ve ram terfisi yapar
beyler şu 4650 4670 gibi rakamları açarak yazarsak :S sevinirim
yada 5670 seriside olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: ghost recon advenced
yada 5670 seriside olabilir
4670 ve yukarsını o işlemci sınırlayacaktır belki 9500 e dahi darboğaz yapar
Board'un modeli nedir? AGP olma ihtimali de var sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko
Board'un modeli nedir? AGP olma ihtimali de var sanırım.
bencede
knight onlne işlemci oyunudur yani ekran kartı değiştirsende kasar bende eskiden p4 2.66 vardı ekran kartımda 7100 gz idi yani köt bi ekran kartım vardı ekran kartını gtx 260 yaptım yani bu kartla piyasadaki bütün oyunları full detay da kasmadan oynarsın kngihtta kasıyodu peki neden işlemci kötüydü işlemcimi çift çekirdek yaptım şuan kasmadan oynuyorum. aslında o işlemciylede oynanır aslındada kalabalık yerlerde her zaman kasar iyi bi işlemci alırsan fx5500 gibi 50 tl lik kartlarla bile rahatça kasmadan oynarsın
512 mb 4670 ddr3
Anakart Pciex x16 destekliyor,alabilirsen hd4670 al.Ancak üstte arkadasında dediği gibi coğu online oyun KO gibi işlemciye daha cok ihtiyac duyuyor. İşlemcini değiştirsen daha iyi olur. 2. el bir 5000+ yada 6000+ işlemci alabilirsen iyi olur. Ekran kartınıda yine 2. el bir hd4650 alabilirsen iyi olr.