Şimdi Ara

Ekran Kartı'ndan Anlayanlar Baksın ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler uzun zamandır ekran kartım yoktu oyun oynamıyordum ama canım sıkıldı oyun oynamaya başlıcam bi kaç oyun yükledim acayip kasıo donuo mesela knight online , cabal online gibi oyunları ve efectleri grafikleri güzel oyunları hiçbir donma ve kasma gibi sorun olmadan oynamak istiyorum bunun için önerilerinizzi bekliyorum. fiyat konusuna gelince malum öğrenciyim evdekiler pek yardımda bulunmaz makul bir fiyat olursa sevinirim xD
    şimdiden teşekkürler

• diğer donanım bileşenleri ve net bir bütçe belirtirsen daha sağlıklı bilgilendirme ve tavsiyeler alabilirsin.
    Cpu-board-ram-psu...vs ?
  • Amd Athlon (tm) 64 Processor
    3000+
    1,81 Ghz
    1,5gb ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkguler

diğer donanım bileşenleri ve net bir bütçe belirtirsen daha sağlıklı bilgilendirme ve tavsiyeler alabilirsin.
    Cpu-board-ram-psu...vs ?

+1
  • Benim kadro büyüyor yavaş yavaş En mantıklı seçenek 4670
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Benim kadro büyüyor yavaş yavaş En mantıklı seçenek 4670

fazla olmazmı 4670
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok yok yeter 4650 diycek birisi şimdi ona boşuna para vermesin ilerde işlemci ve ram terfisi yapar
  • beyler şu 4650 4670 gibi rakamları açarak yazarsak :S sevinirim
  • yada 5670 seriside olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

yada 5670 seriside olabilir

4670 ve yukarsını o işlemci sınırlayacaktır belki 9500 e dahi darboğaz yapar
  • Board'un modeli nedir? AGP olma ihtimali de var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Board'un modeli nedir? AGP olma ihtimali de var sanırım.

bencede
  • knight onlne işlemci oyunudur yani ekran kartı değiştirsende kasar bende eskiden p4 2.66 vardı ekran kartımda 7100 gz idi yani köt bi ekran kartım vardı ekran kartını gtx 260 yaptım yani bu kartla piyasadaki bütün oyunları full detay da kasmadan oynarsın kngihtta kasıyodu peki neden işlemci kötüydü işlemcimi çift çekirdek yaptım şuan kasmadan oynuyorum. aslında o işlemciylede oynanır aslındada kalabalık yerlerde her zaman kasar iyi bi işlemci alırsan fx5500 gibi 50 tl lik kartlarla bile rahatça kasmadan oynarsın
  • 512 mb 4670 ddr3
  • Anakart Pciex x16 destekliyor,alabilirsen hd4670 al.Ancak üstte arkadasında dediği gibi coğu online oyun KO gibi işlemciye daha cok ihtiyac duyuyor.
    İşlemcini değiştirsen daha iyi olur. 2. el bir 5000+ yada 6000+ işlemci alabilirsen iyi olur. Ekran kartınıda yine 2. el bir hd4650 alabilirsen iyi olr.

ASUS 512MB,ATI Radeon HD 4670,PCI-Ex,DDR3, -- 133tl
    http://www.pcdepo.com/asp/product/58165/ASUS-512MB-ATI-Radeon-HD-4670-PCI-Ex-DDR3-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.