Bildirim
Ekran kartı mı bozuluyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
mor karecikler anlık belirip yok oluyor bu yorumu yazarken onu fark ettim -
Vakit kaybetmeden gonderin garantiye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
dostum benimde rahmetli hd 5850 de o tip sorunlar oluyordu hız aştırma denemelerimde.maalesef kart perte çıktı arkadaşın dediği gibi garantiye gönder mutlaka. -
Gönderdim garantiye artifact ve coilwhine sebebiyle 10-15 güne belli olur dediler, 1150 tl ye almıştım vatandan iade yapılır büyük ihtimal -
evet kartiniz bozuluyor tam olarak ekran karti cekirdegi soguk lehim olmus yani lehimler erimis arada temassizlik yapiyor o yuzden boyle er gec bozulacak tamiri mumkun ama yapan pek yer yok ince is ister normal bir bilgisayarciya verirsen firinlama yapar 1 hafta kullanirsin yine bozulur direk garantiye gonder basima geldi iyi sogutma olmadigi icin yasaniyor bu sorun artik sogutmayi degistirsende ise yaramaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yigitba
evet kartiniz bozuluyor tam olarak ekran karti cekirdegi soguk lehim olmus yani lehimler erimis arada temassizlik yapiyor o yuzden boyle er gec bozulacak tamiri mumkun ama yapan pek yer yok ince is ister normal bir bilgisayarciya verirsen firinlama yapar 1 hafta kullanirsin yine bozulur direk garantiye gonder basima geldi iyi sogutma olmadigi icin yasaniyor bu sorun artik sogutmayi degistirsende ise yaramaz
vatanbilgisayara götürdüm onlar da çizgi elektronik'e yollayacaklar, iade istediğimi belirttim. Sanırım kart her gün en az 3-4 saat ortalama da 6-7 saat çalışınca 2 yılda "yeter benden bu kadar" dedi. -
Asus ile çizgi elektronik yollarını ayırdı haberleri vardı bir ara, hala devam mı ediyorlar? -
bundan haberim yoktu şuan hangi firma türkiye servisi biliyor musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Flyingpig
bundan haberim yoktu şuan hangi firma türkiye servisi biliyor musunuz?
Malesef şuan hangi firma bilmiyorum. Niyazi Saral birkaç ay önce teknoseyire veya donanım habere röportaj vermişti hangisi olduğunu hatırlayamadım şimdi. O videodan sonra durum ne oldu bir bilgim yok. -
Kartı gönderdim 3 gün boyuca heaven benchmark, bf4, metro LL ve dying light ile denenmiş sorun bulunamamıştır demiş yetkili servis ayrıca stress testleri sırasında coilwhine yapıyo bunu da belirttim vatandaki test yapan kişiler böyle bir sorun olmadığını belirtmiş.
Kartı geri verdiler şu yazıyı yazarken bile anlık olarak mor kareler belirip kayboluyor. Dota 2 oynarken video ve fotoğraf çektim sorun açık ve net bir biçimde görünüyor. Hem yalancı durumuna düştüm hem de mağdur edildim. Video ve fotolarla tekrar gitsem iade alırlar mı?
Sağ üst ve sol orta taraflarda mor kareler görünüyor duruma göre değişiklik de gösteriyor yerleri
Dota 2 artifact
Masaüstü artifact
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 17 Nisan 2015; 17:31:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X