Burdan başta yanlış açtıysam özür dilerim. Şimdi ben konuya direk giriyim bir bilgisayar topladım oyun için 1 yıl oluyor hiçbir zevk alamadım şöyleki
Amd fx8350 8x 4 ghz işlemci
amd hd 6800 seri 1 gb ddr5 256 bit ekrankartı
8gb ram 1600 mhz
400 watt power
500 hdd şöyle düşünürek aldım ben ekran kartından kısıyımda 3 yıl sonra felan kaliteli alırım ama arkadaş her girdiğim online oyun ani fps drop... Bir oyun istemiştim hevesle aldım battlefield 3 ü pc yi toplar toplamaz .Oyuna girdim 200 fpsden 40 30 20 ,6 saniye sonra tekrar 200... 1 hafta öncede compayn of heroes 2 aldım oyunun her ayarı düşük çözünürlüğü %50 bulanık herşey kapalı yine fps drop ve 2 vs 2 atıyoruz bıktım sorunumda 6800 serisi biraz eskiymiş galiba ondan dolayı sanıyorum başka fikri olan varsada söyleyebilir uzun lafın kısasıda ekran kartındandır diye düşünüp bir ekran kartı almak istiyorum fiyat aralıgım 500 650 arasıdır güzel bir ekran kartı önerirseniz çok teşşekkür ederim...
2010'da çıkmış bir kart elinizdeki fakat ani fps düşüşleri işlemciden de olur biosta CoolnQuiet diye bir ayar görürseniz C1E ile birlikte kapatın.Core Parking diye bir olay var sizinki gibi x8 bir işlemcide fark edebilir araştırın onu da uygulayın belki sorun ortadan kalkar.