Şimdi Ara

ekran kartı konusunda ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamdaki kart çok mutlu etti, çocuk gibi sevindim başta,aldığım için pişman olmadım. İkinci elde 1900 tlye aldım kartı çok uyguna geldi. Sıcaklık harika, undervolt yapınca tüketimi mükemmele yakın,hesaplama gücü nerdeyse 1080 ti ile eşleşiyor opencl de, oyunlarda neredeyse non xt 5700 ama odamın öbür tarafında eski kartım gtx 970 öylece bekliyor.Vega 64 lc yi de zorlayacak bir senaryo içinde bulunamadım hiç.Bu mutluluk devam eder zannediyordum ama bu bilgisayar işleri çok anlamsız geliyor artık. kasanın içinde potansiyelini hiç kullanamayacağım bir arkadaş var ve oyun bile oynamıyorum artık adam akıllı. Masanın üstüne ha core 2 duo pc koymuşlar ha bunu. Doom eternal oynayıp satasım var hepsini ama parasını toplarken öğrenci halimle çok çektim bu olayların duygusal yanı da var. Aldığım ilk top-end ekran kartıydı bu.Ne yapacağım bilmiyorum artık. Ne dersiniz, satıp kurtulsam mı ? bunun yerine koyabileceğim bir şey yok gibi satarsam da ayrı pişmanlık olacak galiba.
    not: bir de ps5 meselesi var, yeni nesil konsollar geldikten sonra şu anki donanımlarımız yalan olacakmış gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 10 Haziran 2020; 2:23:17 >

• Hocam şimdi doğrumu anladım elinizde vega 64 var ve onu besleyebiliyorsunuz ancak sınırlarını zorlayamadığınız için mutsuzsunuz.

Eğer 1080p de kullaniyorsaniz o kartin zaten günümüz oyunlarında zorlanması imkansiz.Zaten normalde vega 64 oyun için yapılmış bir kart değil.

Size tavsiyem eğer bir daha pc de oynamicaksaniz ihtiyacı olan birine satabilirsiniz ama o kart bırakın günümüzü 4 sene boyunca çıkıcak tüm oyunları rahatca oynatir.

Bunu bir düşünün derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı şekilde çok fazla oyuna vakit ayıramıyorum, iş güç çocuk derken, ayırsam da uzun süreli olmuyor. Fakat yine de pc başına oturduğum zaman mutlu oluyorum. 2 sene kadar önce ps4 aldım seninle aynı mantıkta düşünerek, denedim oynamayı fakat uncharted 4 harici sarmadı beni ve pc'ye geri döndüm. Hatta 2 farklı sistem var evde, biri apu tv altında, diğeri de desktop arka odada. Hele bu covid 19 sonrası çalıştığım sektörden ötürü home office olayı hayata geçince her şey değişti. Daha fazla oyun oynayabiliyorum ve daha az sıkılıyorum pc başında. Alınmış alınmıştır, dursun kenarda, zamanı gelir değerlendirirsin, bence kenardaki gtx 970'i sat gitsin, rahatlarsın
  • Dostum ekran kartından öte senin psikolojik sıkıntıların var sanırım. Günümüzde birbirinden güzel ve elindeki gpu yu gayet verimli bir şekilde kullanıcak birbirinden farklı oyun var.

Kesin karar vermeden önce bir psikiyatriste görünsen çok daha iyi kararlar verebileceğinin düşüncesindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.