Şimdi Ara

Ekran kartı için kasa fanı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

x1950 pro ekran kartım var. yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum. yeni çıkan oyunlarda kart çok ısınıyor oyun sırasında 70-72 dereceye kadar çıkıyor ve fanlar normal seslerine nazaran biraz fazla gürültü yapıyorlar. kasamda bir tane boş fan yeri var. ilk aldığımdan beri (2-3 yıl) boş.

ekran kartım ısındığı için fan almak istiyorum. sıcaklıkta bir düşüş yakalayabilirmiyim?

Resimle gösterdiğim 3 no'lu yere fan takmak istiyorum...

Ekran kartı için kasa fanı yardım

Thermaltake Swing VB6000BNS
    Boyutu ne olmalı? 120mm?

• Boş olan yere iyi bir 12cm fan takabilirsen elbette ki yararı olur. Yan kapağı acık bırakmıyorsan fayda eder. 72 derece olmasının cok bir zararı yok ekran kartına ancak fanı daha hızlı döner o soğutmak icin ve ses yapması normal
  • Teşekkürler "HiqhWoltage"
    herhangi bir marka mı yoksa? tavsiye edebileceğiniz bir fan markası varmı?
  • Selam merhaba ekran kartımı ses yapıyor yoksa kasa falarınmı ? 3 nolu yere fan takmak istiyorum demissin oön kısıma takmak içinn ornın boyutu 120mm mi yoksa 140mm lik fanmı Tavsiye Sesssiz Bi Fan İstersen Önerceğim Bi Fan Xilence Marka Fanlar Gayet Güzel Ben Kullanıyorum Kasan İçinde Uygun İyi Bir Soğutma Dersen Hem Sessiz Hem Sıcak Havayı Dısarı Atıyor Yalnız Bunun İçinde Kasa İçi Havayı Kontrol Biçiminde Yapmalısın Kafaya Göre Takmamalısın Ön Kasa İçeriye Doğru Üflicek Arka Eksoz Fanı İse Dısrıya Üflicek Yan Kapakda Fan Var İse Onlarda İçeriye Doğru Üflicek Hem İşlemci Fanın Soğutucak Hemde Ekran Kartını Soğutucak İçerde Dolan Sıcak Havayı Ön Kasa Fanı Sayesinde Geri Tepicek Ve Arka Egsoz Fanında Dısarıya Püskürtücek Sıcak Havayı Detaylı Anlattım Bi Yerde Takılı Kalmayasın Diye Umarım Yararlı Olmusdur Yazdıklarım İyi Bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsycHo-StyLe -- 10 Eylül 2010; 11:17:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.