Şimdi Ara

EKRAN KARTI İÇİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar donanım konusunda pek bilgili değilim.bu forumdaki arkadaşların donanım bilgisine güvenerekten yardımınızı istiyorum.benim donanımım,P4 2.8 GHZ,1 GB RAM,NVIDIA GeForce FX 5200 128 mb 32 bit ekran kartı,ana kartım GIGABYTE P4 TİTAN Series AGP 8X DDR 400+

Bu donanıma uygun daha iyi bir ekran kartı almak istiyorum.sıfırı piyasada yoksa ikinci el alcam.bana önerebilceğiniz iyi ekran kartları bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler

• iyi demississin.para da vermemissin.o zaman x1950 agp olabilir.ama bunu almakta ölü bir şeye para vermek demektir.bu biir.ikincisi bu ekran kartı çok yakar iyi bir güç kaynağı lazım (seninki kaç) bu ikiii.o donanımlada yeterli verim alamayabilirsin bu üççç

Orjinalden alıntı: daybreakfb

hımmm,madem bu kdr risk var,bu makineye uygun bişeyler söyleseniz ya :)

bütçeni öğrenebilirmiyiz?
    güç kaynağına bakarmısın?
    hangi oyunları oynamayı düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 16 Haziran 2008; 20:24:53 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omar_Little -- 16 Haziran 2008; 20:31:09 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.