Şimdi Ara

Ekran kartı hiç görüntü vermiyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim ekrankartım antika bir ATI X1050 secondary idi ekran kartımı yenilemek amacıyla ikinci el ATI 4650 HD kart aldım bunu taktım ama hiç görüntü vermedi neyse olmadı çalıştırmadı deyip iade ettim geri kendi ekran kartımı taktım ama yine görüntü yok yani hazırkındende oldum acaba sorun ne olabilir ?? görüntü yok dediğim bios ekranıda dahil hiçbir şekilde görüntü gelmiyor ancak baktığımda ekran kartlarının üstündeki soğutma fanları çalışmakta acaba sorun ne olabilir ??

Monitörüde denedim arkadaşlar monitörde sıkıntı yok ekran kartlarını değiştirince oldu nasılsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtalanEkspres -- 12 Ağustos 2014; 22:02:59 >

• Ram(ler)inizi çıkarıp alt kısımlarında yer alan altın renkte pin girişlerini silgi ile hafifçe temizledikten sonra tekrar ram slotuna tam ve doğru oturacak şekilde takın.

Sorun düzelmezse bu sefer BIOS pilini çıkarıp yaklaşık 5-10dk bekledikten sonra tekrar BIOS pilini yuvasına yerleştirin ve tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Ram(ler)inizi çıkarıp alt kısımlarında yer alan altın renkte pin girişlerini silgi ile hafifçe temizledikten sonra tekrar ram slotuna tam ve doğru oturacak şekilde takın.

Sorun düzelmezse bu sefer BIOS pilini çıkarıp yaklaşık 5-10dk bekledikten sonra tekrar BIOS pilini yuvasına yerleştirin ve tekrar deneyin.

Çok teşekkür ederim dediklerinizi yaptım ve pc düzeldi sağolun . bios ekranıda dahil hiç görüntü alamayınca anakartı falan yaktık diye ödüm koptu bir an :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.