Bildirim
Ekran kartı görüntüyü kesiyor monitörde no signal yazıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
garantiye gitmeli... -
Belki bir bilgisi olan vardır diye buraya konu açtım garantiye göndermeyi düşünüyorum. -
biostan onboard ekran karti moduna gec seni kisa bir sure idare eder.Onboard ekran karti islemcini ve ram inin bir bolumunu kullanarak ekran karti gorevini gorur.Cok
bisey bekleme ama. -
Her zaman kesilmiyor görüntü ama bir kere kesildiğinde tak çıkar yapsam bile 5-10 dk sonra yeniden kesiliyor genellikle oyunlarda başlıyor bu kesilmeler -
Ekran kartinda sorun olabilir dedigim gibi onboard a gec sonra servise verirsin. -
Kabloları alakalı olabilir bi kabloyu dene derim. -
Ekran kartından hdmi çıkış alıp dönüştürücü ile vga olarak monitöre bağladığımda ayarlarda 2 tane monitör görünüyordu. Bugün ise dvi çıkış alıp yine dönüştürücü ile vga olarak monitöre bağladım ayarlarda şuan 1 monitör gözüküyor marka modeli gösteriyor fakat ekranın tamamı mor renk oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X