Şimdi Ara

Ekran kartı görüntüyü kesiyor monitörde no signal yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce yeni bir sistem topladım. Son 1-2 haftadır ekran kartım (GIGABYTE GTX960 WINDFORCE 4GB) görüntüyü kesiyor. HDMI kablosunu çıkarıp taktığımda ise görüntü geri geliyor. Sıcaklıktan olduğunu düşünmüyorum. Yardım edebilir misiniz ?

• garantiye gitmeli...
  • Belki bir bilgisi olan vardır diye buraya konu açtım garantiye göndermeyi düşünüyorum.
  • biostan onboard ekran karti moduna gec seni kisa bir sure idare eder.Onboard ekran karti islemcini ve ram inin bir bolumunu kullanarak ekran karti gorevini gorur.Cok

bisey bekleme ama.
  • Her zaman kesilmiyor görüntü ama bir kere kesildiğinde tak çıkar yapsam bile 5-10 dk sonra yeniden kesiliyor genellikle oyunlarda başlıyor bu kesilmeler
  • ExperimentaLL kullanıcısına yanıt
    Ekran kartinda sorun olabilir dedigim gibi onboard a gec sonra servise verirsin.
  • Kabloları alakalı olabilir bi kabloyu dene derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartından hdmi çıkış alıp dönüştürücü ile vga olarak monitöre bağladığımda ayarlarda 2 tane monitör görünüyordu. Bugün ise dvi çıkış alıp yine dönüştürücü ile vga olarak monitöre bağladım ayarlarda şuan 1 monitör gözüküyor marka modeli gösteriyor fakat ekranın tamamı mor renk oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.