Şimdi Ara

ekran kartı fanı full devirde , görüntü yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • anakart: gıgabyte p55 ud3r
    işlemci: i5 750
    ramlar: patrıot viper 2 4 gb
    ekran kartı : ati hd 5850 saphire

    merhaba, başlıkta oldugu gibi pc yi açtıgımda ekran kartının fanı full devırde ( ki bilirsiniz %100 de nasıl ses yapıyor) çalısıyor fakat monıtorde görüntu yok. onun dısında hersey duzgun calısıyor. ( fanlarından anladıgım kadarıyla)

    olay söyle gerceklesti ; yaklasık 2 aydır 2 hafta da bır mavı ekran alıordum fakat cok sık olmadıgı ıcın pek takmamıstım. bıraz once oyunu henuz acmısken ( acalı 3-5 dk olmamısken ) ekranda bırden kararmalar renk kaymaları ve en son sıyah ekran gelıp 3-5 sn kaldıktan sonra ctrl alt del yaptım ve görüntü geldı oyunu kapattım fakat gecıcı bısı sanıp tekrar actım oyunu yıne aynı sorunlar oldu ve bu olaylar olurken pc ye reset attım. Acıldıgında wındows acılmadan oncekı sıyah ekrandan sonra ( bu wındows logosunun cıkıp bar ın doldugu) goruntu gelmedı bıraz bekledıkten sonra pc ye reset attım . ve pc tekrar basladıgında ekran kartı fanının fanı full devırde calısmaya basladı ve hıc goruntu gelmedı tekrar tekrar denemelerımde ekran kartı hep full devırde calıstı..
    tek tek ramlerı cıkartıp denedım yıne aynı
    ekran kartını cıkarıp pc yı acmayı denedım sorunsuz calıstı fakat on board olmadıgı ıcın yıne goruntu alamadım ( sorunsuz calıstıgını işlemcıdekı herzamankı aynı fan sesınden anladım ) ramlerın phase led lerı de 4 slot ıcın yanıor ve sönmuyor
    ayrıca işlemcı ve ramlere o.c uyguladım 1 yıldır sorunsuz calısıyorlardı ...


    Şımdıden tesekkurler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celfenk -- 7 Mayıs 2011; 0:24:32 >







  • Kimse bilmiyormu ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.