Şimdi Ara

ekran kartı fanı dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartımın fanı dönmüyor nasıl bi çözüm bulabilirim

• YENİSİ AL TAK
    10 YTL BİŞEY EB FAZLA
  • aynısında nereden bulucamki, palit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamturke -- 22 Ağustos 2007; 18:45:44 >
  • pc malzemesi satan yereler git söle verirler tam,kmasıda çok basit
  • sonuçta fake bişey vericekler

idareten ne kullanabilirim
  • KULANMAZSIN AMA FAN BOZUKSA KERTIN YANABİLİR ARKADAŞIM PCNİN KAPAGINI AÇIK BIRAK EKRAN KARTIN ISINMASIN FAZLA DİKKAT ET
  • geçici olarak 8lik fanlardan koydum öylece üstüne :) :) bi yararı olurmu yada zararı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI FANI DURUP DÖNÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim Asus N6600'ün fanı bozulmuştu. Yerine Zalman VGA cooler almıştım - çok memnunum şimdi, hatta iyi ki üzerindeki bozulmuş
  • ekran kartı soğutucusu alıp kullanabilirsin hepsi burada comda yada fireball da bulabilirsin
  • oyundayken 75 - 80 dereceyi bulması normal mi boşta 60 dercee
  • bilmiyorumda fanın ciddi bir şekilde faydası oluyo çünkü çok ısınıyor kart
  • Eğer ekran kartınız eski bir model ise ona uygun fan bulmak zorlaşır. Ciddi bir sorun olabilir hele bu sıcak yaz aylarında .
  • daha 2 aylıktı yaa gigatekte hep böyle şeyler başıma geliyor neyse artık garantiden halledicem ama halledene kadar bi çözüm bulmalıyım oda 8lik fanlar oldu galiba
  • Kasayı aç ısınınca yellersin artık Şaka bir yana 2. el satan yerlerede bir bak
  • fan yagı kullan reis kaymak gibi oluyo ama çok eskimişse yenisini takman daha ii olur
  • 1 senedir benimkide çalışmıyo daha doğrusu çalışmıyomuş çok gürültü çıkarıyodu ses normale döndü meğersem fan durmuş
    ama şu an taş gibi fan çalışmıyo ama 1 senedir sorun yok ( yan kapaklar açık bu arada )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.