Şimdi Ara

EKRAN KARTI FANI BOZULDU DELİ GİBİ ÖTÜYO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FANLA UĞRAŞIRKEN O BEYAZ YERDEN KABLOSUNU ÇIKARMAYA ÇALIŞTIM KABLODA TEMASSIZLIK OLDU ŞİMDİ TAM DÖNMÜYO TAM DÖNEMEDİĞİ İÇİN ÖTÜYOR DURDURUNCADA HEMEN ISINIYOR.
    YENİ FAN MI ALMALIYIM-ALSAM NASIL TAKARIM-NERDEN ALIRIM?
    6600GT ASUS

• kardeş bence ekran kartındaki fanı sök. ve herhangi bir bilgisayar tamircisinde muhakkak yedek parça bir fan bulursun. al o fanı silikon ile yapıştır. ve ekran kartını yerine tak bence sorunu öyle çözebilirsin. tabi elektrik işlerinden anlıyorsan ekran kartındaki fanıda tamir edip takabilirsin. biraz ilkel olucak ama ya böğle yapıcan yada yeni bir ekran kartı alıcan . seçim senin hadi kolay gelsin.

• Yeni bir fan alın ve eğer takamayacaksanız fanla kartı bir teknik servise verip taktırın.
  • hocam hiç anlamam elektrik işinden,yeni ekran kartı almam ise imkansız.

acaba bahçelievler goldda var mıdır buna uygun fanlar?
    ekran kartını da götürüp yarın taktırayım diyorum ya da alsam ben takamazmıyım?
  • kardeş kendine güveniyorsan sende takabilirsin. al bitane ikinci el veya sıfır fan .sonra gök arkasına silikonu biraz beklet. sonra fazla kurcalamadan yuvaya tak. bir defasında benimde başıma geldi bu şekilde taktım. ama kendine güvenmiyorsan sakın ha ekran kartını riske etme. yoksa gider ekran kartın. yapamıyacağına inanıyorsan verirsin bir teknik servise onlar takar. maliyetide ucuz olur. kolay gelsin
  • yahu 20-25 dakkada 70 derecelere çıkıyo tam dönemediği için..valla korktum kapıyorum makinayı yarın kartı golda götüreyim
  • Valla benimki fansız çalışıyor diyorum inanmıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI FANI DURUP DÖNÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhakkak fan taktır yanar yoksa
  • Gold'un sitesinden fan satıp satmadıklarını öğrenebilirsiniz, birçok bilgisayarcı ekran kartları için harici fan satmaktadır. Eğer takamayacağınıza inanıyorsanız fan almaya gittiğiniz yerin teknik servisi varsa ekran kartınızla beraber gidin ve taktırın, eğer yoksa teknik servisi olan bir yer bulmaya gayret gösterin
  • quote:

Orjinalden alıntı: earl26

muhakkak fan taktır yanar yoksa

Benim xfx 7600gs fansız yanarmı bu?
  • Benim FX5500 ün de fanı bozuldu hiç dönmüyor ama kartın maşallahı var düzgün çalışıyor. Çok bekledim yanar diye ama yanmadı.
  • kryeck, hiç belli olmaz. Kartın performansına ve çalışma süresine gör değişir..
  • fanın kablosu bozulmuş 5 milyona yenisini taktırdım, cillop gibi oldu.
    gt ve gtx olan vga lar çok elektrik yiyor onlar hemen yanar işte onu biliyorum ama diğerlerini bilmem.
    neyse sağolun
  • Ya bu soruyu sormak için en uygun yer burası sanırım.Gereksiz yere yeni konu açmayayım.Benim ekran kartının da fanı bozuk olmamasına rağmen işlemci fanından daha çok ses çıkarıyo ne yapabilirim ??
  • Şaka bir yana bazı kartlar için fan gereklidir benim kart hızı düşürülmüş model olduğundan fazla ısınmıyor. Fan ses yapıyorsa söküp temizleyip etiketi çıkarıp bir damla yağlayacak takacaksınız yada yeni bir fan alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 16 Ocak 2007; 16:16:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.