Şimdi Ara

Ekran Kartı Ebatı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Abilerim öncelikle bu aralar forumda fazla konu kirliliğine neden olduğum için özür dilerim ama emin olun bu son gereksiz konum SON kez yardımınızı istiyorum:Benim ilgilendiğim Ekran Kartı Modeli Saphirre 3870.Kasamın içide bu şekilde.
    http://img93.imageshack.us/my.php?image=10012009585ow4.jpg

Sizce Hd 3870 benim kasam sığar mı ayrıca ekran kartını cıkardıktan sonra format atsam mı daha iyi yoksa bildiğimiz gibi önce driverı kaldır ekra katını tak vs.. mi daha iyi olur?

Lütfen Zamanınızı Ayırınız Çünkü konunun Aciliyeti biraz fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkaradag11 -- 25 Ocak 2009; 15:08:57 >

• Arkadaşlar Lütfen bi cevap verin abilerim rica ediyorum cevaplarınıza göre akşama doğru kartı alcam...
  • rahat rahat sığar. 3870'i kaça alıyorsunuz? 4830'la fiyatları yakın; 4830 almanızı öneririm...
  • Bakırköyde oturduğum için seçeneğim cok yok ve Ya Gold ya bimeks e gideceğim ama bimek +20$ gömüp sattığı için tercihim Bahçelievler Gold olcak orda saphire marka 3870 203 lira (%10 nakit indirimiyle beraber) açıkçası 4830 un fiyatı hakkında bi bilgim yok.Ama max limitim 250 lira
  • fena halde çakıyorlar sana dikat et 200ytl ye kesinlikle palit 9600gt almanı öneririm.kasanada sıgar hdd göremedim orda zaten
  • Bikere ikisininde fiyatları aynı ve bana 3870 daha cazip geliyo arkadaşımda var ve performansı gayet iyi ama tabii 9600 gt ile karşılaştırmasını bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim ayrıca palit nası bir markadır nası bilirsiniz kendisini??
  • palit çok saglam bir markadır ve oyunların %70 inde 3870 in önündedir.
    daha problemsizdir.
    3870 in sıfırını almak bu devirde çok mantıksızca olur çünkü f/p düşük..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben tam anlamıyla f/p kartı istemiyorum zaten bunu dedim diye hemen 4870'ler önermeyi onu demk istemiyorum benim demek istediğim f/p isteseydim 3850 alırdım umarım anlatabilmisimdir... bu arada bu %70 lik kısım ati nin driver sorunundan kaynaklandığından mı cunku biri ddr3 diğeri ddr4 ekra kartı(ddr4 olan 3870) ayrıca 3870 directx 10.1 destekliyo valla bilmiyorum cok kafam karıstı
  • sen fazla kasma bence :)

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd4830-334-7146.html 245 lira ...

bunu al basın agrımasın daha sonra gerı kalmıs bı teknoloji 4800 serısıne gore buyuzden herkezın onerısı 4800 serisi 3870'ün sana gddr4 üzerinden kazandıracgı avantajı sen 4830'deki ileri teknolojı ıle kat kat kazanacaksın...

ekran kartı sonrası format atman bence daha hayırlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucimentay -- 25 Ocak 2009; 16:10:40 >
  • açıkçası öyle cok büyük oyun tutkum yok beni güncel oyunlarda idare etsin yeter o yüzden simdilik 4XXX serisi düşünmüyorum alcak paramda yok zaten

Karasız kaldığım nokta saphire 3870 mi palit 9600 gt mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intersect

açıkçası öyle cok büyük oyun tutkum yok beni güncel oyunlarda idare etsin yeter o yüzden simdilik 4XXX serisi düşünmüyorum alcak paramda yok zaten

Karasız kaldığım nokta saphire 3870 mi palit 9600 gt mi??

9600 gt alabılıyorsan 1 gb
  • 1 gb a maddi gücüm yetmez ille 9600 diyosun yani hiç mi + yanı yok 3870 in??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intersect

1 gb a maddi gücüm yetmez ille 9600 diyosun yani hiç mi + yanı yok 3870 in??

cık Hiç + Yani yok :D AA performans berbat Sıcaklık Sorun Olabilir.Ati Optimasyonu berbat.Alma Derim Nvidia 4 Ever
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.