Şimdi Ara

Ekran kartı driverini kurunca pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde gene bir konu açmıştım.Sorunum şuydu: Pc açılırken 3 kere restart ve çoğu zaman fan sesi verip ekran gitmesiydi.
    Garantiye götürdüm bana şöyle söylediler: Bilgisayarınızda hiç bir sorun yok işletim sorunu var gibi gözüküyor format atın düzelir.
    Bende bugün format attım ve anakartın driverını birde ekran kartınınkini yükledim.Pc resledim ve açılırken windows başlatılıyor kısmında fan sesi gelip ekran karardı.Gene aynı sorun ama bu sefer sorun ekran kartı driverini kurmamla başladı.Çözüm veya önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

• http://forum.donanimhaber.com/m_65712832/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65712832
    önceki konunuzuda okudum....ancak hala sıkıntınızı anlayamadım...baştan alalım..bu fan sesi nasıl bir ses...birşeylere sürtünme sesi gibimi yoksa aşırı hızlı çalışan fanın ürettiği rüzgar sesimi...
    ekran kartınızı değiştirdinizmi ? değişti ise neden ?
    bunları bilmeden tam olarak bir şeyler söylenemez..söylenecekler atmasyon olur tahmin olur...siz bunlara bir açıklık getirin yorum yapayım (cevaplarsanız pm de atın geri döneyim )

• quote:

Orijinalden alıntı: FANEPS

Merhabalar
    Geçenlerde gene bir konu açmıştım.Sorunum şuydu: Pc açılırken 3 kere restart ve çoğu zaman fan sesi verip ekran gitmesiydi.
    Garantiye götürdüm bana şöyle söylediler: Bilgisayarınızda hiç bir sorun yok işletim sorunu var gibi gözüküyor format atın düzelir.
    Bende bugün format attım ve anakartın driverını birde ekran kartınınkini yükledim.Pc resledim ve açılırken windows başlatılıyor kısmında fan sesi gelip ekran karardı.Gene aynı sorun ama bu sefer sorun ekran kartı driverini kurmamla başladı.Çözüm veya önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Pc güvenli modda açılıyor mu?
  • 1. fan sesi şöyle birşey herşey normal sessiz çalışırken birden sanırım ekran kartından geliyor hızlıca dönüyor ve ekran gidiyor.
    2. ekran kartı değişti nedeni bence anakartta mantıklı olarak anakartta sorun arıyorum fakat donanımdan anladıgım söylenemez kılavuzları karıstırarak bu kanıya vardım.
    3. güvenli modda acılıyor ama normal güvenli mod olmadan olunca ekran kartı driveri aktif olduğu için açılmıyor
  • yanlış driver yada driver çakışması yapabilir bunu. eğer donanım arızası olsa idi güvenli mod da açılmazdı. onboardan dene açılıacakmı bakalım
  • şöyle söyliyeyim şimdi bir deneme yapıcam arkadasın ekran kartını aldım ve takıcam driverini yükleyip kurucam bu arada yanlış driver olduğunu pek sanmıyorum çünkü orjinal cd den yüklüyorum oda eskimiştir diye sitesinden yükledim pc daha 7 aydır bende anlamadım çok fazla sorun yaşıyorum
  • Bİlgisayar açılırken f8 tuşuna basın çıkan sayfadan vga modunu etknleştir falan olması lazım onu tıklayarak açın bakalım açılcakmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi çapımda 1-2 test yaptım sanırım sorun ekran kartında
    testte ekran kartımı çıkardım ve başka bir ekran kartı taktım ve driveri yükledim açtı.
    bu neye işaret birisi yazarsa sevinirim.
    Birde test yaparken birşeyi fark ettim, aygıt yöneticisine gelince driverleri yüklemeden benim ekran kartım da vga yazıyor tanımıyor fakat driverları yüklemeden diğer ekran kartında 3450 yazıyor yani tanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.