Bildirim
ekran karti driver yuklenemzse ne olur?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun oynayamazsin.oyun derken facebook tarzi degil de need for speed gibi oyunlar.cok da guclu bir cipset degil zaten 2009 nfs shift'i orta ayar 23 fps oynatiyormus. _____________________________ -
Bende bu olayı anlamıyorum, ekran kartını Driver kurulmazsa düşük fps falan alıyorsun oyunlar kasıyor. Ama işlemciye hiçbir şey kurulmadığı halde en dandik işlemci bile günümüz oyunlarını oynatabiliyor.
nasıl bakış açısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 🚩 Poland/Bydgoszcz
🇵🇱 Kawa i dobrze zaczety dzien! -
Aslinda age of empires ve champ. managrr calisiyor ama dxdiag calistirinca Nvidia gozukmuyor? DRİVER olmadigi icin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutpasa04 -- 17 Ağustos 2013; 17:54:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim de amd R5 m2xx driverini indiriyorum kurulum arasında siyah ekran gelebilir diyolar doğğru bu ama bende kurulum anında siyah ekran oluyo ve daha gelmiyo pc aç kapat yaptığımda düzelmiyo driverı bu yüzden yüklemek istemiyorum ne yapıcam ? farklı bi yöntem ?? söyler misiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler